Morningscore SEO toolHvis du arbejder med affiliate marketing eller hjemmesider generelt, arbejder du sandsynligvis med SEO (søgemaskineoptimering) for at tiltrække de rigtige besøgende til hjemmesiden. Hvis ikke du gør det, bør du hvert fald gøre det. SEO er en super vigtig disciplin som jeg selv arbejder rigtig meget med, både for mine egne hjemmesider og mine kunder. Jeg har tidligere skrevet om mit yndlings SEO-tool kaldet Morningscore, og lige nu kan du prøve det med hele 30% livstidsrabat!

 

Morningscore – Danskudviklet all-around SEO-værktøj

Når man arbejder med SEO, hvad enten det er professionelt som selvstændig eller en arbejdsgiver, en privat blog eller andet, finder man hurtigt ud af at der er et næsten uendeligt stort marked for SEO-værktøjer. Det kan være ret så uoverskueligt at navigere i, for ikke at tale om dyrt. Mange SEO-værktøjer er nemlig ret dyre, især de store og mest populære. Jeg har selv prøvet en del forskellige, både som selvstændig erhvervsdrivende og i de jobs jeg har haft gennem årene. For et par år siden kom en ny spiller dog på banen, kaldet Morningscore, som er dét SEO-værktøj jeg har benyttet mest siden da uden pause. Morningscore har jeg skrevet et blogindlæg om tidligere som du kan læse her, men kort fortalt er det et utroligt stærkt all-around værktøj der hjælper dig i dit SEO-arbejde. Prismæssigt ligger det også bedre end tilsvarende andre værktøjer, hvilket ligeledes var en faktor der fik mig til at prøve det. Når jeg skriver at det er et godt all-around SEO-værktøj mener jeg at det har en lang række funktionaliteter og fordele, som typisk kun fås i separate SEO-værktøjer. Så ved at benytte Morningscore, sparer jeg en del penge hver måned ved at have det hele samlet ét sted, fremfor at betale høje priser for adskillige SEO-værktøjer.

Morningscore er et danskudviklet SEO-værktøj der indebærer alle de vigtige funktioner såsom:

  • Søgeordstracker/ranktracker
  • Søgeordsplanlægning
  • Teknisk SEO-analyse med let-forståelige mini-guides til at løse udfordringer
  • Link-scanner der giver komplet overblik over dine websites linkprofiler og hvem dine konkurrenter får links fra
  • Gamification der gør det sjovere at arbejde med SEO, næsten som et spil
  • SEO-rapporter der gør det nemt at rapportere effekten af dit arbejde overfor dig selv, din chef eller dine kunder
  • Website-scanner der lader dig scanne et hvilket som helst website, hvilket giver dig en unik indsigt. Scan eksempelvis din konkurrent og se hvorfor de klarer sig bedre?

Prøv Morningscore med 30% livstidsrabat

For nyligt rakte Morningscore ud til mig som dedikeret bruger af værktøjet siden de var i beta-version og spurgte om jeg ville have lyst til at promovere et helt særligt tilbud som de kører året ud. Tilbuddet indebærer en livstidsrabat på Morningscore på hele 30%, hvilket – for at skære det ud i pap – betyder at du sparer hele 30% på dette fantastiske SEO-værktøj så længe du vælger at beholde det. Det er en rabat der er for god til ikke at overveje. Denne livstidsrabat gælder uanset om du vælger at betale månedligt eller årligt.

For at få livstidsrabatten skal du klikke på dette link og benytte rabatkoden rumrabat.

 

Andre indlæg: