Dem der ligesom jeg arbejder med SEO, enten for sig selv eller for andre, ved at der findes utallige systemer, værktøjer og platforme. Ja, faktisk tror jeg der findes tusindvis. Det betyder at det kan være svært at gennemskue hvilke systemer der er hensigtsmæssige at benytte. Gennem de mange år jeg har arbejdet med SEO, både i min tid i Telia Danmark, GoMentor og nu som selvstændig på fuld tid, har jeg fået afprøvet mange forskellige SEO tools. Og jeg kan sagtens afsløre at ikke alle er lige gode, eller til at betale for den sags skyld. I lidt over et år har jeg benyttet et nyt værktøj på markedet som er gået hen og blevet mit absolutte yndlingsværktøj i mit arbejde med SEO.

Morningscore – mit nye favorit SEO-værktøj

Morningscore er et forholdsvist nyt danskudviklet SEO-værktøj som jeg har benyttet i lidt over et år, helt tilbage fra da det kun fandtes som en BETA-version. Jeg tror sågar jeg var blandt de første til at prøve det af og jeg har fortsat med det lige siden, hvilket både er til glæde for mig selv i mit daglige arbejde og ikke mindst mine SEO-kunder som oplever stor effektivitet og værdi for relativt få penge. Uanset om du arbejder med SEO på vegne af andre eller din egen virksomhed, blog eller lignende, så er Morningscore et fantastisk tool til dig. I sin essens er Morningscore et SEO tool der kan flere forskellige ting. Lad mig gennemgå flere af funktionerne som er tilgængelige i skrivende stund.

Oversigt over søgeord, placeringer og udviklingen

Først og fremmest giver Morningscore et godt overblik over hvilke søgeord man er synlig på, hvilke placeringer man har og hvordan det har udviklet sig over tid. Man kan både udvælge specifikke søgeord man fokuserer på eller blot se på alle de søgeord som Morningscore har identificeret synlighed på. Mange andre SEO tools viser kun data for dem man selv har udpeget, så her har Morningscore en stor fordel!

Udover at få overblik over sin egen aktivitet og udvikling, kan man nemt få overblik over konkurrenternes samtidigt.

En interessant ting værktøjet ligeledes gør er at sætte en værdi på din SEO i kroner og øre. Helt konkret tjekker værktøjet hvad samme synlighed (og estimeret trafik fra denne) ville have kostet i Google Ads annoncer hvor man jo betaler pr. klik. På den måde får du en konkret værdi. Det kan ikke stå alene, men er alligevel en interessant parameter at have med i sin vurdering om hvad ens SEO er værd. Flere af mine SEO-kunder har efter et par måneders arbejde kunne nedjustere eller helt droppe deres Google Ads budget pga. kundeflow fra SEO som de ikke fik tidligere.

Link-data fra Ahrefs

Hvis du ligesom jeg synes at Ahrefs er et dyrt værktøj, vil du glæde dig over at Morningscore køber link-data fra netop Ahrefs. Det betyder at du får adgang til flere af de samme data om din linkbuilding som i Ahrefs, men uden at skulle betale for et separat tool til det.

Udover at se dine egne nye og tabte links, samt værdien af dem, kan du også se hvorfra dine konkurrenter har links. Denne funktion er guld værd ift. at lave linkbuilding og er en metode jeg bruger til hurtigt at indhente mine kunders konkurrenter på SEO-fronten.

Hjælp til teknisk optimering og content

Når du arbejder med SEO skal du blandt andet arbejde med teknisk optimering og ikke mindst content på siderne. Her gør Morningscore også dit liv nemmere, ved at give dig en konkret arbejdsliste over hvad der mangler at blive optimeret eller hvor du har lidt for tyndt indhold. Jeg har rigtig god erfaring med at løse alt på denne arbejdsliste og hurtigt se en effekt i rangeringer og trafik.

Et SEO-værktøj der bliver bedre hele tiden

Udover alle de nævnte funktionaliteter, så kommer der nyt til hele tiden. Det har jeg tydeligt kunne mærke siden BETA-versionen og til i dag. Det bliver bedre hele tiden. De har et tydeligt roadmap og pipeline over kommende funktioner og hvornår de forventer at lancere dem. Jeg elsker den gennemsigtighed.

Spar 25% på Morningscore i dag

Synes du at Morningscore lyder som det rette SEO-værktøj for dig og din virksomhed? Så tilmeld dig deres gratis prøveperiode med min specielle rabatkode der giver dig 25% rabat på abonnementsprisen såfremt du vælger at fortsætte efter prøveperiodens udløb.

Rabatkode: webgain-rabat

Tilmeld dig Morningscore med rabat her

Morningscore SEO tool

Andre indlæg: