Har du været fast følger af min blog de sidste 9 år husker du måske, at jeg engang tilbød et gratis online kursus i affiliate marketing. Ligeledes har jeg engang tilbudt en billig e-bog om samme emne. Begge dele blev dog udfaset for mange år siden, da dele af indholdet blev forældet og jeg dengang havde for travlt med mit faste arbejde til at lave nye versioner.

Nu er der dog kommet et nyt fantastisk online kursus i affiliate marketing på det danske marked, lavet af GoLearn og Casper Schneidereit. Casper er efter min mening en af de mest garvede i Danmark indenfor affiliate marketing og faktisk har han gæsteblogget her på min blog for mange år siden. Kurset er navngivet ‘Det store kursus i affiliate marketing’ og lærer dig hvordan du kan tjene 500 til 1.000 kr. om måneden (eller mere) pr. affiliate hjemmeside du laver. Kurset er tilgængeligt for medlemmer af GoLearn. Hvis ikke du kender GoLearn kan du læse om det her.

Selvom jeg selv føler mig meget kompetent indenfor affiliate marketing, blev jeg nysgerrig på lige netop dette kursus. GoLearn og Casper afholdte også et webinar om samme emne, lidt som optakt til kurset. Jeg har derfor set hele kurset og synes det er værd at dele min holdning om.

Kurset ‘Det store kursus i affiliate marketing’ går igennem de fleste ting indenfor affiliate marketing som du skal have styr på, både overordnede ting og helt hands-on vejledninger i hvordan du gør skridt for skridt. Indholdsfortegnelsen i kurset er som følger:

  • Introduktion
  • Kom i gang med affiliate marketing
  • Find den rette niche
  • Lav indhold til din affiliate side
  • Dit affiliate site
  • Linkbuilding

Det kommer altså hele vejen rundt om de fleste ting og er derfor rigtig godt for alle der er ved at kaste sig ud i affiliate marketing for at tjene penge på hjemmesider eller som overvejer at gøre det. En ting som kurset ikke går i dybden med er hvordan du teknisk laver din hjemmeside. Dvs. hvordan du eksempelvis installerer og opsætter WordPress, designer din hjemmeside og drifter den. En anden ting der ikke berøres er mere avancerede opsætninger af affiliate sites, hvor priser på de viste produkter automatisk opdateres. Måske der er behov for sådan et kursus senere hen?

Alt i alt synes jeg det er et rigtig godt kursus GoLearn og Casper Schneidereit har lavet. Det er grundigt, omfavner alle essentielle emner for at komme i gang og efter et fuldført kursus er man klar til at lave sin første affiliate hjemmeside, forbedre sine eksisterende sider eller lave endnu flere end dem man havde i forvejen.

Andre indlæg: