HarvardUgens citat
Denne uges citat er af Derek Bok. En tidligere præsident for Harvard University der ligger i Cambridge, Massachusetts, USA.


Her er hans citat:Derek Bok
Hvis du tror uddannelse er dyrt, så prøv uvidenhedDerek Bok

Så sandt som det er sagt. Godt nok er det ikke lige uddannelse det her handler om, da affiliate marketing som sådan ikke kræver en uddannelse. Men det kræver viden. Den rigtige viden.
Vi lærer mest ved at springe ud i det og faktisk også ved at miste penge, men vi skulle jo helst miste så få penge som muligt, så hvad er løsningen her?
Well, jeg købte FB ads Guide e-bogen, der tager en med fra start og guider en frem til hvordan man præcis kan gøre for at tjene kassen på Facebook annoncer og affiliate marketing. Senere valgte jeg så at tilmelde mig samme forfatters coaching-forum, så jeg kan få hjælp af erfarne mennesker til at springe ud i nye nicher, jeg ikke har meget viden om og til at fordoble profitten på mine allerede gode kampagner. We love that god damn money!

Alternativt kan du joine mit gratis kom-igang-kursus, men det dækker ikke nær så meget som the FB ads Guide.
Og ja, jeg pusher e-bogen og coaching-forummet på jer ret ofte for tiden, men det er også fordi det rent faktisk er gode reelle produkter. Det er dem jeg har fået mest ud af ud af alt jeg har erfaring med, og det kan I også få.

Læs mere om Derek Bok på Wikipedia.

Andre indlæg: