Key to successUgens citat
..er af Anthony Robbins. En amerikansk forfatter og succes-coach, der bl.a. har arbejdet med kendisser som Bill Clinton, Pamela Anderson og Nelson Mandela. Via de succesfulde mennesker han har arbejdet med, har han fundet frem til de strategier der har gjort dem succesfulde, hvilket er det han skriver og holder foredrag om.

Jeg må indrømme, at jeg ikke ved så meget om manden ellers og jeg har aldrig købt nogle af hans bøger eller eventuelle andre produkter. Jeg faldt blot over dette citat:

“The path to success is to take massive, determined action.”Anthony Robbins

Jeg synes faktisk han har fat i noget.. jaja, det er ikke rocket science, at man skal take action for at opnå resultater. Men alligevel.. som jeg har skrevet før, har de der får succes besluttet sig for at skulle opnå succes. Selv inden de er gået i gang.Anthony Robbins
For hvis man er fast besluttet på at ville opnå succes, så tror man vel også nok på idéen og sit arbejde. Man ved at det kan lykkes og fordi man er fast besluttet på succes, så kæmper man sig også op til succesen. Succes kræver altså mere end, at man sidder i sofaen og siger til sig selv “jeg vil gerne tjene hurtige og nemme penge online” – Det kræver at man vil bide tænderne sammen og gøre alt det der skal til, for at man når hen til sit mål.

Så spørg jer selv. Vil I være succesfulde med affiliate marketing eller hvad I ellers laver? Ja – nej?

Læs mere om Anthony Robbins på Wikipedia.

Andre indlæg: