bidoncash.comBidOnCash.com
BidOnCash er som ethvert andet bud-site. Du ved Ziinga, mr123 og hvad der ellers findes. Man byder minimale beløb og højeste bud kan så købe en iPhone 4 til f.eks. 20 kr. Det samme koncept, bare med penge som varer har kørt i USA.

Køb $200 for 62 cent

Sitet har godt nok været under ombygning siden d. 1 september, men konceptet er som beskrevet. Man byder på $30-$200 og højestbydende vinder så retten til at købe pengene til den pris deres bud endte på. Hvis man ser listen over tidligere vindere, så har nogen f.eks. købt $200 for 62 cent, hvilket umiddelbart virker som en rigtig god deal. Men ligesom de andre auktionssites, er hvert bud minimalt. Så vidt jeg kan se kun 1 cent. Så prisen vil altid være lavere end det man kan vinde. Derudover kører auktionen videre i 1 minut ekstra hver gang der kommer et nyt bud. Bagsiden er så, at hvert bud ikke bare koster 1 cent, men i stedet en del mere. Jeg har ikke lige kunne finde de eksakte priser, men som man kender det fra Ziinga, mr123 etc. så er det også hele budpakker man skal købe. Så inden man vinder noget, kommer man nok af med en sjat penge selv.
Bidoncash.com

Fed idé!

Dog synes jeg alt i alt at det er en rigtig smart og god idé. Det er nemt at markedsføre på en måde, så folk bliver interesserede og selvom bud-sider i den kaliber ikke er så populære i Danmark længere, så er det jo muligt for folk at vinde disse auktioner og alt det uden at firmaet går konkurs. Det er kun få auktioner der ikke er profitable for firmaet bag. Så længe folk ved eller får at vide hvad de går ind til, så synes jeg ikke der er noget etisk eller moralsk forkert 🙂

Andre indlæg: