Spar penge på dine Facebook annoncerSpar penge på dine reklameudgifter
At annoncere på Facebook – om det så er affiliate kampagner eller din egen virksomhed – kan godt være en dyr affære. Især i starten. Dog kan du spare en smule ved at skaffe kuponer til Facebook ads.


Hvor skaffer man dem?

Til tider kan man være heldig at skaffe værdikuponer til Facebook ads rundt omkring på nettet. Jeg søger jævnligt, men finder sjældent noget. Ofte er der også specielle restriktioner på dem, så kun bestemte kontoer kan benytte dem. Som regel skal det være nye reklame-kontoer på Facebook. Jeg har ladet mig fortælle at en ads-konto på Facebook tæller som ny de første 15 dage, men jeg har intet belæg for dette.
Udover at Google efter dem, kan du finder enkelte webshops der sælger dem. Jeg vil ikke lige anbefale nogle bestemte, da jeg ikke har så mange erfaringer med den slags webshops. Naturligvis skal man også passe ekstremt meget på, så man ikke bliver taget godt og grundigt i røven. At få en kupon på $200 for $100 lyder jo fedt, men hvis sitet er snyd, så får man ikke så meget sjov ud af det. Lige til den del, vil jeg anbefale dig at Google shoppens navn, samt ordet “scam” eller noget. Så kan det være du kan finde nogle artikler der fortæller om det er snyd eller ej. Hvis det ikke er snyd, er der mange penge at spare på dine Facebook annoncer 🙂

Ved du hvor jeg kan finde en værdikupon?

Ja! – $25 til nye annoncører
Jeg havde egentligt ikke tænkt mig at offentliggøre den igen. Men det er ikke en jeg har udstedt, så jeg kan ikke se hvorfor nogen ikke skulle have lov til at få den 🙂 Jeg udgav den i første omgang, da folk tilmeldte sig reminderen til mit kursus.
Brug følgende værdikode: DMA-2010
Krav: Koden kan kun bruges af nye annoncører (folk der ikke har annonceret før eller kun har været i gang i under 15 dage tror jeg). Jeg kan f.eks. ikke selv benytte den på min egen konto, men jeg har så brugt den på min kærestes konto 😉 – Koden skal indløses og være brugt inden 1. november 2010.

Denne kode fik jeg inde på Jonathan Volks coaching forum.

Andre indlæg: