Facebook logoLive webinar
Facebook vil for første gang holde et live webinar om at komme i gang med Facebook annoncer, samt at få succes med disse. Det skal nok blive interessant.

Hvad går det ud på?

Facebook vil naturligvis gerne have folk til at gå i gang med Facebook annoncer. Det er jo det de tjener penge på. Derfor vil de også gerne hjælpe folk som dig og mig, samt store virksomheder til at komme godt i gang. I deres webinar som varer ca. en time, vil de bl.a. gennemgå hvordan man kommer igang, hvordan man laver gode annoncer og hvordan man bruger deres rapporterings-værktøjer. Til slut vil de endda besvare spørgsmål, hvilket også er noget man meget sjældent oplever hos Facebook der som regel er umulige, at komme i kontakt med.

Hvornår og hvordan deltager jeg?

Webinar’et bliver holdt onsdag d. 1. december kl. 20:00 dansk tid. Eftersom det er et webinar, bliver det naturligvis holdt online. Du melder dig til via deres event-side (se link i bunden af dette indlæg). Du vil så vidt jeg har forstået modtage en reminder, samt link til webinar’et, inden det begynder.

Få mere info ved at klikke her.

Andre indlæg: