profit og tab affiliate marketing

Affiliate marketing via Facebook Ads
At tjene penge på facebook annoncer er lidt af en kunst. Det er hverken svært eller nemt. Der er dog to fejl som nybegyndere ofte begår, når de er ivrige efter at tjene penge online.

1. For mange kampagner

I håbet om at tjene store penge på nettet, er der mange nybegyndere der opretter adskillige kampagner for at gro og brede sig ud. Men hvis man ikke har den basale viden og erfaring på plads, så kommer man altså ikke særlig langt med denne strategi. Det er ikke klogt at lave 10 forskellige kampagner, da de færreste jeg taler med har råd til at bruge særligt mange penge i starten. Og hvis man ikke helt er sikker på det man laver, så er det bedst at starte “småt”.

2. For få kampagner

Lidt modsigende, men sandt. Det er aldrig smart at satse på kun én kampagne. Man risikerer at man har valgt en dårlig branche/produkt eller selv hvis det er godt og konverterer godt, at kampagnen pludseligt lukker og så står man altså uden indtjening. Derfor bør man hverken oprette for mange eller for få kampagner. Det samme gælder de enkelte annoncer i kampagnerne.

Hvad skal man så?

Well, affiliate marketing er ingen videnskab med et bestemt facit. Jeg anbefaler dog, at man finder en passende mellemvej der fungerer for en. Med det mener jeg, at det skal passe med dit budget, din arbejdsindsats og hvor meget du kan håndtere uden at det får en negativ effekt.

Andre indlæg: