Mange pengeTænk ud af boksen!
Mange website-ejere bryder sig ikke om at sætte banner-reklamer på deres hjemmeside. Det kan godt være lidt et turn-off for de besøgende. Der er dog en måde hvorpå man kan tjene penge uden at have banner-reklamer på sin hjemmeside.

Skriv godt og værdifuldt indhold!

Godt og værdifuldt indhold på en blog, er essentielt for, at få succes. Dine besøgende gider ikke, at bruge en masse tid på at læse indlæg de ikke får noget ud af. På min blog lærer du f.eks. enormt meget om affiliate marketing og Facebook annoncering. Det meste indhold ville jeg kunne tage mange penge for, men jeg tilbyder det gratis og frit, for at få en masse bloglæsere, hvilket har givet pote.

Lav et nyhedsbrev

aweber-logoNyhedsbreve eller mailing lists, som de også kaldes, er noget man sjældent bør undvære i en virksomhed. Din blog bør hvertfald ikke undvære den. Du associerer muligvis et nyhedsbrev med spam og andre negative ting. Men det er på ingen måde det, et nyhedsbrev handler om eller skal fungere som. Du skal bruge et nyhedsbrev til, at give dine læsere yderligere værdi og samtidigt sælge dem produkter som de har brug for, for at få løst det problem eller opnå den viden de forsøger sig med via din blog. Min blog handler om affiliate marketing og facebook annoncering, så jeg anbefaler naturligvis Jonathan Volks Facebook Ads Guide, der har lært mig næsten alt jeg kan indenfor affiliate marketing via Facebook annoncer. Den erfaring og lærdom anbefaler jeg gerne andre, der er interesserede i den. Jeg anbefaler ikke e-bøger eller andre produkter, medmindre mine læsere rent faktisk får noget ud af dem. Dét er forskellen på min form for nyhedsbrev og alm. spam-nyhedsbreve.

Jeg bruger Aweber til, at lave nyhedsbreve. Der afhænger prisen af, hvor mange subscribers/tilmeldte du har i alt. Derudover koster den første måned kun $1 (ingen binding). Med Aweber er det hele utroligt nemt, at sætte op. Al design-arbejde er forarbejdet og når man er logget ind, er der i bunden af siden en guide der fortæller dig hvad du skal gøre for at komme videre, samt en lille video der kan illustrere det præcist for dig. Nemmere bliver det ikke 🙂
=> Klik her for at læse mere om Aweber

Hvordan får man nyhedsbrev-tilmeldinger?

Meget simpelt. Tilbyd noget værdifuldt! Jeg tilbyder et gratis kursus i affiliate marketing via Facebook annoncer. Samme type indhold, der koster flere hundrede kroner andre steder. Jeg giver det blot gratis og derfor får jeg mange tilmeldinger. Man kan også tilbyde en e-bog, en videoguide eller blot et eller andet der er værdifuldt til dine læsere. Så giver de dig glædeligt deres navn og e-mail adresse, samt tilladelse til at sende dem mails.

Andre indlæg: