cash cowDating nichen er en guldgrube!
Netdating er kommet for at blive. Som du nok selv har lagt mærke til, kommer der hele tiden nye dating sites til. Hvorfor ikke udnytte denne store mulighed til at tjene en masse penge?

Markedsfør dating sites på dating sites

Der kommer konstant nye datingsider. Både almindelige dating sites, men også niche dating såsom:

  • Farmer dating
  • Ugly dating
  • Boyfriend (for homoseksuelle)
  • Senior date
  • Osv.

Godt nok er de nævnte dating sites danske, men det marked jeg fokuserer på er det amerikanske og internationale. Det er næsten utømmeligt. En af de største dating sites hedder Plenty of Fish, der findes i engelsksprogede lande. Her er der, ligesom på Facebook, mulighed for at annoncere. Dog til en brøkdel af hvad det koster på Facebook. En anden fordel er, at der er mulighed for at sætte et maks på hvor mange gange den samme person må se annoncen. På den måde sparer man en masse penge. En ulempe er til gengæld, at der kun er mulighed for CPM-afregning. Altså hvor du betaler et beløb pr. tusinde visning.
Dating offers er dog det bedste at markedsføre her og et af mine favorit affiliate netværk til det, er Eagle Web Assets (EWA). De har tonsvis af gode dating offers fra hele verden (også Danmark) og har altid de højeste payouts.

Ligesom på Facebook er der mulighed for at dykke godt og grundigt ned i demografien ud fra hvad folk har indtastet i deres profiler. Så finder du et affiliate offer med et dating site for ikke-rygere, kan du markedsføre det mod ikke-rygere eller folk der decideret søger ikke-rygere. Eller hvad med black dating mod sorte mennesker der kun søger andre sorte? Mulighederne er mange, så se at få en konto hos EWA og kom i gang! 🙂

Andre indlæg: