Commission-JunctionCommission Junction
Der findes tons vis af affiliate netværk, der som regel indeholder mange af de samme kampagner. Der hvor man kan vurdere hvorvidt et netværk er bedre end et andet er bl.a. udbetalingstid, hvilket et der giver flest penge, svartid på emails osv. Jeg har igennem et halvt år benyttet et netværk jeg ikke har benyttet tidligere og jeg er ikke det mindste i tvivl om at det er min absolutte favorit!

Commission Junction – Et amerikansk netværk

CJ.com er et affiliate netværk som du kender det. Der er ikke så meget overraskende faktisk, udover at de har utroligt mange gode kampagner og udbetaler ret højt i forhold til selv nogle af de danske netværk med de samme kampagner. Deres kundeservice er lidt spredt ud i verden. Hvis jeg skriver til dem, er det altid deres svenske afdeling jeg får svar fra (dog på engelsk), men man bliver taget seriøst og den ene gang der opstod en teknisk fejl i forbindelse med udbetaling, blev det hurtigt løst. De har også kampagner til det meste af verden. Også Danmark.

Udbetalingerne er det bedste!

Det bedste ved dem er dog, at selvom man får pengene på en udenlandsk check, er beløbet i danske kroner og hæves fra danske bank. Det betyder, at man ved indløsning kun betaler ét gebyr for indløsning. I mit tilfælde betaler jeg 65-75 kr. hos min bank pr. check.
Ved normale udenlandske checks, f.eks. fra ClickBank hvor valutaen er USD, betaler jeg både 65-75 kr. + en variabel procentdel af beløbet. Det løber hurtigt op i mange penge. Men hos Commission Junction slipper jeg for dette og det er virkelig lækkert. Jeg ville dog foretrække muligheden for direkte overførsel til en dansk bankkonto eller til PayPal.

cj-logo
Gå til CJ.com

Andre indlæg: