money rainSkynd dig inden de er taget – Og husk rabatkoden!
Som lovet, har jeg i dag lavet en liste med frie domænenavne, der vil være rigtig gode til at lave et affiliate website på. Hvordan domænenavnet matcher folks søgning på Google, Bing, Yahoo og andre søgemaskiner, har nemlig rigtig stor indflydelse på hvordan hjemmesiden rangerer på den pågældende søgning. Jo større match, jo bedre. Der er selvfølgelig mere til SEO, men domænet er vigtigt.

Forslag til affiliate websites og domæner

Domænerne er naturligvis kun ledige indtil nogen køber dem, så læs lidt om affiliate websites og affiliate marketing, find et domæne du finder interessant og tag springet!

bluray-drev.dk
(listen er ved at blive opdateret – stay tuned)

Udover .dk domæne, findes der .net .com .org osv. Hvilken endelse du bruger, skulle så vidt jeg ved ikke have den store SEO-mæssige effekt, men de fleste danskere foretrækker .dk hjemmesider. Så er dit website målrettet danskere, vil jeg uden tvivl anbefale .dk.

Andre gode affiliate domæner

Man kan finde mange flere end de jeg har listet. Dog skal du både huske, at dit domænenavn skal matche godt på de googlesøgninger der foretages, samt at der ikke må være for meget konkurrence. Med konkurrence mener jeg, antal søgeresultater. Hvis der f.eks. er 2 millioner søgeresultater på en søgning, så bliver det nok ret svært at rangere godt (og hurtigt) på den pågældende søgning. Der er ikke en fast regel for hvor mange søgeresultater der må være, men jo mindre jo bedre. Med andre ord, gå efter følgende:

  • Keyword matching
  • Så mange søgninger per måned som muligt (SPM)
  • Så lidt konkurrence (antal søgeresultater) som muligt

Rabatkode til webhotel/hosting

Hvis du udover domæne også mangler webhotel, så kan jeg stærkt anbefale Surftown, hvor nogle af mine egne websites ligger. Udover, at de har konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og god kundeservice, har de f.eks. også et one-click blog oprettelsessystem, hvilket er meget brugbart hvis man ikke kender til FTP, PHP og mySQL.
Lige nu koster deres Advance-webhotel kun 10 kr./md, hvilket er billigere end gennemsnittet. Normalt skal man betale 120 kr. i oprettelse, men jeg har søgt lidt rundt på nettet og fundet frem til en rabatkode, så du kan spare de 120 kr!

Hvis du vælger Advance-webhotel OG benytter dig af rabatkoden, så koster første år kun 117 kr.
Der er ingen bindingsperiode på webhotellet og de giver også 30 dages fuld returret.

Rabatkoden du skal bruge er: hosting
=> https://simonsiger.dk/Surftown/

Andre indlæg: