Logo til fitnesstracker.dkFitness trackere er et hit

Fitness trackere, træningsarmbånd, fitness gadgets og hvad de ellers kaldes bliver mere og mere udbredte i Danmark og resten af verden. Da jeg selv skulle købe min opdagede jeg et stort behov og lavede derfor affiliate siden fitnesstracker.dk. Læs hvorfor i dette indlæg.

Fitness trackere hjælper dig til en bedre sundhed

Fitness trackere er ved at blive allemandseje. Det er forskellige gadgets der hjælper dig med at monitorere din sundhed, f.eks. søvn, motion og dit kalorieindtag. Det er en nem måde at optimere din sundhed på og få bedre vaner ført ind i din hverdag. Jeg bruger det selv hver eneste det (en Jawbone Up24, læs evt. min anmeldelse) og er virkelig glad for det. Det har nemlig løftet mine vaner til det bedre og generelt gjort mig meget mere bevidst. Jeg træffer hver dag bedre valg pga. denne bevidsthed.

Fitnesstracker.dk – Derfor lavede jeg siden

Da jeg selv skulle købe min fitness tracker vidste jeg ikke på forhånd hvilken en jeg skulle købe. For mig er det ekstremt vigtigt at træffe det rigtige valg – jeg hader at købe noget jeg fortryder efterfølgende. Problemet med fitness trackere er dog at markedet er hastigt stigende og der konstant kommer flere på markedet. Jeg søgte, søgte og søgte, men kunne ikke finde en købers guide til træningsarmbånd eller fitness trackere nogen steder. Jeg kunne heller ikke finde en sammenligning af fitness trackere og træningsarmbånd heller. Det var virkeligt frustrerende, for jeg var derved nødt til at lave adskillige timers research for at finde frem til den rette. Det er ikke kun udseende, der er også vidt forskellige funktioner, telefon-understøttelser og batteri-levetid. Jeg fandt til sidst frem til at Jawbone Up24 var den rette for mig, men det tog nok en uge at komme frem til det. Jeg undrede mig over hvorfor der ikke var en let guide til at finde frem til dette resultat, så derfor lavede jeg selv denne hjemmeside i form af fitnesstracker.dk. Derpå kan man udover alm. sammenligning, bruge en sorteringsfunktion hvor man vælger de krav man har og så får vist de fitness trackere der opfylder de krav. Det kunne f.eks. være at den skal virke til iPhone, holde batteri i mindst en uge, kunne tracke både søvn, motion og kalorier (mad). Det er en simpel men smart funktion, der sparer folk for meget tid.

Forretningsdelen af det er så, at jeg linker videre til de webshops der sælger de forskellige fitnesstrackere, ligesom jeg også har opsat prissammenligninger på siderne om de enkelte fitness trackere. Det betyder at jeg via hjemmesiden hjælper folk der er i tvivl om hvad de skal købe, uden at være pushy – men samtidigt tjener penge, hvis de vælger at gøre det via mine links. Det er win-win for alle parter og hjemmesiden gør en reel forskel, i modsætning til de mange spammy affiliate sider, der blot er med halvhjertet indhold og til gengæld fyldt med tilfældige affiliate links og reklamer som ingen får værdi af. Affiliate marketing handler i dag meget om at skabe værdi for brugeren. Ellers konverterer de ikke.

Har du spørgsmål? Stil dem i kommentarerne nedenfor.

fitnesstracker og træningsarmbånd

Andre indlæg: