Ebog om affiliate marketing og facebook annonceringNu kan du sælge min ebog
Som de fleste af jer ved, har jeg lavet en ebog der hedder ‘Affiliate marketing via Facebook’, der omhandler hvordan man kan tjene penge på at markedsføre affiliate kampagner via Facebook annoncer. Denne bog har været til salg i lige under en måned og jeg åbner nu op for, at affiliates som dig kan sælge den og tjene op til 70% i provision pr. salg.

Alle kan være med – start nu

Uanset om du er garvet affiliate med stor erfaring i affiliate salg eller om du blot er nybegynder kan du deltage i mit affiliate program for ebogen. Der er også valgfrihed når det kommer til markedsføringsplatform. Hvad enten du ønsker at oprette et affiliate website, deltage aktivt i forums med link til bogen i din signatur (hvor det er tilladt naturligvis), benytte Adwords eller Facebook annoncering er helt op til dig. Det vigtige for dig og mig er blot, at du opnår salg og derved tjener penge.

Jo flere salg, jo højere provision

Affiliate programmet har forskellige udbetalingsniveauer, afhængigt af hvor mange salg du kan skaffe per måned.
0-9 salg/md: 50% pr. salg
10-19 salg/md: 60% pr. salg
20+ salg/md: 70% pr. salg

Udbetalingen foregår altid via PayPal direkte til din PayPal konto d. 1. i måneden efter salget er opnået. Der er ingen minimumsgrænse for udbetaling af provision.

Læs mere og opret dig som affiliate her: https://getdpd.com/programsignup/5062

Andre indlæg: