GoogleAdsenseGoogle adsense er rigtig godt og veludviklet. Men jeg er blevet spurgt af flere om jeg kender nogle alternativer til Google Adsense. Altså et alternativ hvor man sætte en reklame-boks ind på sit website som så selv roterer med forskellige annoncer. Og ja, det gør jeg.

Click pools som alternativ til Google Adsense

Til mine affiliate websites benytter jeg i øjeblikket både Google Adsense og AdserviceMedias Click Pools. AdserviceMedia er et affiliate netværk, ligesom du måske kender det fra IQmedier, RepayMedia, Tradedoubler osv. Click Pools er derimod ligesom Adsense, et stykke kode du sætter ind der laver en reklame-boks og så skifter den selv annoncerne ud og viser forskellige annoncer. Hvis deres system kan se et mønster i hvad du tjener mest på, så optimerer den selv efter dette.

Det er ikke kun AdserviceMedia der tilbyder click pools

Andre udbydere som Tradedoubler, Partner-ads og andre har ligeledes disse ‘click pools’. Det hedder dog ofte noget andet såsom produktfeed eller puljer.
Det jeg rigtig godt kan lide ved AdserviceMedia er blot, at de har forskellige former for pools og at deres click pool kun benytter reklamer der afregnes pr. klik.
Det bedste ved at benytte pools/puljer/produktfeeds er at man slipper for at skulle opdatere links og holde sig ajour med de kampagner. Det kører automatisk.

Andre indlæg: