flatpanels-logo
Affiliate websites
Jeg har tidligere blogget om affiliate websites der tjener kassen på deres sider. Det skyldes at de har lavet meget brugbare sider med en masse kvalitetsindhold som folk benytter meget. I dag ser jeg på Flatpanels som jeg selv er en stor fan af.

Flatpanels kommer TV-køberne til undsætning

Du skal ud at købe en ny lækker fladskærm, hvad gør du? Du forhører enten venner og bekendte om hvad der er godt, eller også begynder du at søge efter anbefalinger, specifikationer osv.
Flatpanels har det hele! De har lavet en meget nyttig hjemmeside med artikler, gode råd, et aktivt forum og meget mere omkring emnet TV, fladskærme og teknologi indenfor det område. Deres artikler beskriver produkterne ned til mindste detalje. Alt hvad man har brug for at vide eller blive vejledt om findes der.

Sådan tjener Flatpanels deres penge

Udover de ret indlysende reklameindtægter fra annoncerne rundt omkring på siden, så tjener de også penge på at have affiliate links og prissammenligning.
Nederst i hver artikel/test samler de pro’s and con’s (som ofte er præcis det man tænker på godt inde i købsfasen) og linker så til butikker eller pricerunner. Forbrugeren ser det som en kæmpe hjælp, men egentligt er det reklame. But it works!
flatpanels pricerunner
(kilde)

Andre indlæg: