gratis tingFreebies
Du har nok set at mange hjemmesider og især iværksættere giver noget væk helt gratis. Det kan være alt lige fra en ebog, et online kursus, en rabatkode eller noget andet. Og det er der en rigtig god grund til.

1. Alle elsker gratis ting

Så længe indholdet er af høj kvalitet, så elsker folk at få det gratis. Det betyder at du nemt kan få stor succes med at give noget væk gratis. Hvis man har et nyhedsbrev kan man bede sine besøgende om at tilmelde sig nyhedsbrevet. Så er det en win-win situation for dig og den besøgende.
Før jeg lavede min ebog havde jeg et online kursus. Det var helt gratis at tilmelde sig, man skulle blot tilmelde sig mit nyhedsbrev også. I mit nyhedsbrev anbefalede jeg i ny og næ relevante ting og produkter som jeg naturligvis tjente på, når folk købte. F.eks. delte jeg en rabatkode til Surftown, så folk kunne få et års webhotel for kun 117 kr. Det blev meget populært.

2. Du får ekstra trafik til dit website

Gratis ting af høj kvalitet giver hurtigt omtale. Min blog og mit kursus blev hurtigt anbefalet på Amino, på andre blogs og fik top-placeringer i linkkataloger uden jeg havde bedt om det. Det skyldtes at folk var så glade for indholdet og synes det var fedt, at en som jeg gav mine teknikker og forretningsmetoder væk gratis. Men som du har læst, fik jeg også en masse ud af det.

3. Du får perfekt mulighed for at opsælge

Når du giver noget væk gratis er det en perfekt mulighed for at vække folks interesse. Jeg gør det ved at give meget af min viden om Facebook annoncering og affiliate marketing væk gratis (på bloggen og mit tidligere kursus) og når folk har fundet ud af hvad mulighederne er og at det er ret ligetil, så bliver de nysgerrige og køber min ebog (der desuden er ret billig).
Jeg er sikker på, at jeg får en masse salg ved at vække interesse hos dem, der normalt ikke ville tænke, at de kunne tjene penge på nettet.

Andre indlæg: