21
okt

Kursus-start d. 25. oktober – Få $25 til FB ads!

torsdag, 21. oktober 2010 af


Gratis kursus via e-mail
Hvis du ikke allerede har opdaget det, så har jeg indsat siden ‘Gratis mini-kursus’ hvor du kan tilmelde dig mit kursus i affiliate marketing på Facebook. Kurset starter fra på mandag d. 25. oktober og i dette indlæg kan du læse hvad det indeholder. I dette indlæg besvarer jeg nogle af de spørgsmål jeg er blevet stillet de sidste par dage.

Hvad går kurset ud på?

Kurset er et kom-igang-kursus om affiliate marketing på Facebook (primært via Facebook annoncer). For folk der er helt nye til affiliate marketing på Facebook er jeg sikker på, at de vil kunne få rigtig meget ud af kurset. Øvede affiliates kan muligvis også få noget ud af det, men jeg tør ikke love det. Dog er der intet at miste på at deltage 😉
Kurset er delt op i 5 afsnit/dele, fordelt ud på 7 e-mails over to uger. Man kan til hver en tid framelde sig kurset, hvis man vil det.

Hvem kan få noget ud af kurset

Som sagt er kurset et kom-igang-kursus, så de helt nye vil få mest ud af det. Men alle burde kunne lære et eller andet ved kurset, da det kommer meget godt rundt i forskellige hjørner af affiliate marketing på Facebook. I slutningen af kurset er der hvertfald noget godt at hente, både for nybegyndere og øvede 😎

Hvor og hvordan deltager jeg?

Du kan tilmelde dig min reminder-liste på siden ‘Gratis mini-kursus’. Så modtager du en e-mail så snart kurset er udgivet med et link til tilmelding og aktivering af kurset. Kurset foregår over e-mail og kan startes når som helst fra d. 25. oktober. Der kræves intet af dig, det er bare ren (gratis) læring.
Hvis du tilmelder dig reminder-listen modtager du endda en værdikupon på $25 til Facebook annoncer (skal bruges inden 1. november).

Skal min e-mail kunne modtage html-emails?

Nej, kurset udkommer både i HTML og tekst udgave.

Koster det noget?

Nej! Det er helt gratis 🙂

Klik her for at gå til tilmeldingssiden.

Andre indlæg:

6 kommentarer til “Kursus-start d. 25. oktober – Få $25 til FB ads!”

 1. Christian Brix siger:

  Det lyder spændende!
  Ved du om annonce-koden bare skal INDLØSES (og dermed være “brugt”) inden 1. nov. – eller om det er selve beløbet, der skal være brugt inden 1. nov.?

 2. Simon siger:

  Hej Christian.
  Værdikuponen skal være indløst og brugt inden d. 1. november.

 3. Rasmus siger:

  Jeg er tilmeldt men har ikke fået noget fra dig endnu? jo, den første mail med tilmeldingsinfo, men ellers ikke noget?

 4. Simon siger:

  Hej Rasmus.

  Nu ved jeg ikke lige hvordan du har gjort. Men den første liste man kunne tilmelde sig til, var en reminder-liste. Da kurset blev udgivet, skulle man tilmelde sig det rigtige kursus inde på min blog. Har du gjort det? Hvis ja, er du så sikker på at du har bekræftet din tilmelding (skal man gøre i en mail).

  Mvh, Simon

 5. Rasmus siger:

  Tak for svar – har bekræftet min tilmelding, men en af mailsene røg i spam filteret. Glæder mig til at følge kurset.. og fedt at Jonathan vil lave et interview med dig 🙂

 6. Simon siger:

  Ah okay, ja det er nok bedst lige at sætte afsender-adressen i adressekartoteket for en sikkerheds skyld 🙂
  Og ja, det er mega fedt! 🙂 Snakker jævnligt med ham efter jeg joinede hans FB ads Forum, så det er bare fedt at han også vil interviewe mig på sin blog.

Del din mening eller stil spørgsmål

(For at benytte avatar, skal du tilmelde din mail Gravatar)