dårlig sælgerUgens gode og dårlige
Her får du ugens gode og dårlige annoncer jeg er faldet over på Facebook. Måske er din iblandt? 😎

Den dårlige: PayLater

PayLater annonce
Billedet: Dejligt med en masse farver, men det er svært at se noget som helst og udover farverne er det ikke skide interessant. Hvad med at bruge et billede af en person der har uret på og som ser super smart ud?
Overskriften: “Farvet plastikur” øhh.. De kunne ligeså godt skrive “Vi gider ikke sælge”. Hvis du skal købe en varm kakao på en café, så ville du nok heller ikke blive særligt købelysten hvis de skrev “kakaopulver og vand”.
Teksten: Godt forsøg men altså.. hvor mange tror de selv køber et ur til hver dag? Det er nok ikke størstedelen af køberne. Der kunne de godt være langt mere kreative.

Den gode: Gratis benzin (affiliate kampagne)

gratis benzin facebook annonceBilledet: Anderledes billede med en god vinkel. De fleste bør kunne se hvad det er lige med det samme og det har hvertfald blikfang.
Overskriften: Uh, gratis.. Ordet vi alle kan lide! Det lyder næsten for godt til at være sandt og derfor skabes der en interesse for at læse videre. Hvertfald hvis man er i målgruppen (folk med bil).
Teksten: Rigtig god tekst. Den er ikke for pushy og man får en fornemmelse at selve reklamen respekterer at man ikke har alverdens tid. Der bliver også sat en tidsgrænse for hvor lang tid undersøgelsen tager. Det gør det hele mere overskueligt og sørger nok også for at sortere de folk der ikke vil bruge 5 minutter på undersøgelsen fra. Og det er godt! For hvis de klikker men ikke gennemfører, så er der udgift for klik, men ingen indtægt. Så super smart tænkt!

Andre indlæg: