Money maze Ugen i perspektiv
Denne uge har været meget praktisk anlagt hvad angår mine indlæg. Der har været stor fokus på at det jeg har skrevet skal være brugbart og jeg håber også at I har fået noget ud af dem. Det er jo det der er hele meningen med bloggen 😉

Gode affiliate-tips fra hele verden
I dette indlæg har jeg samlet en række tips fra hele verden af folk der arbejder med affiliate marketing.

Sådan gør du hvis dine annoncer bliver afvist
Det kan nok ikke undgås, at dine annoncer bliver afvist engang imellem. I dette indlæg giver jo nogle gode tips til hvordan du takler den situation.

Er CPM modellen på Facebook død?
På Facebook vælger man enten CPM eller CPC afregning og efter endnu en system-ændring fra Facebook, lader det ikke til at CPM er så godt længere. Læs om de to typer, hvorfor og hvordan i dette indlæg.

Sådan vælger du et affiliate program
Det kan være svært at finde rundt i alle de produkter og virksomheder man kan markedsføre. I dette indlæg giver jeg nogle tips til hvordan du kan gøre beslutningen nemmere 🙂

Pas på hvis Facebook går ned!
Facebook gik – som du jo nok husker – ned for en uge siden eller sådan noget. Det er ikke kun farligt for Facebook og deres indtjening, men også for os der arbejder med Facebook annoncer. Læs hvordan i det blogindlæg.

Begår du nok fejl?
Ugens citat. Som iværksættere er vi nødt til at begå fejl for at komme fremad. Ingen kan være 100% forberedte på alt og gøre alt helt korrekt, selv hvis man har en plan at holde sig til. Hertil har Keith Cunningham et rigtig godt citat, læs det her.

Andre indlæg: