LattéDet har været en super uge for mig. Flere udbetalinger, hvilket jo altid er rart 😎 Men også det, at mit besøgstal stadig stiger og at flere tilmelder sig mit kom-igang-kursus. Det er super fedt, ligesom jeg også skrev i gårsdagens indlæg. Men jeg værdsætter virkelig jeres interesse. Ellers ville jeg jo ikke bruge så lang tid på gratis arbejde 😉 Dog har jeg tilladt mig at flette en lille adsense-annonce ind i mine indlæg, så der forhåbentligt bliver til en latté eller cappucino fra jer engang imellem 🙂

Krig og kurser for ekstremt kedelige
Ugens gode og dårlige annonce. Igen valgte jeg nogle annoncer jeg har set på Facebook og fortæller hvorfor den ene er rigtig god og den anden er mega dårlig.

Derfor vil du gerne arbejde som virksomhed
En ting jeg ikke har fået nævnt i første udgave af mit kursus, er privat vs. erhverv. I dette indlæg fortæller jeg hvorfor du helst vil arbejde som en virksomhed når det kommer til Facebook annoncer.

Skær ned på dine Facebook-udgifter via kuponer
Nogle Facebook ads kyndige mener at man ikke kan spare sig igen. Well, det er også lidt sandt eftersom der skal bruges penge. Men du kan sagtens spare dig igen. Hvorfor betale $200 for annoncer, når man kan nøjes med at betale $100? Læs indlægget og find ud af hvordan du sparer penge på dine Facebook annoncer 😉

Tweets, re-tweets og en masse anden fuglekvidr
Jeg er blevet hooked på Twitter. Førhen har jeg været skeptisk, men i forretnings-øjemed, er det et utroligt værktøj. Læs hvorfor.

Sådan bruger du affiliate links korrekt
Dine affiliate links er de der afgør om pengene/kommissionen går til dig eller en anden. Derfor er de super vigtige at have styr på både hvis man arbejder med websites og/eller Facebook annoncer.

Fede biler, dyrt tøj, nøgne damer og så B.S.
B.S. Christiansen kom med ugens inspirerende citat. Læs det her.

Andre indlæg: