up arrowUgen i perspektiv
Fed uge! 😀 Besøgstallet på bloggen stiger dagligt, hvilket jeg er yderst taknemmelig for. Der er også flere og flere der stiller spørgsmål, skriver kommentarer og hjælper bloggen med at udvikle sig. Det er så fedt.
Fremover vil jeg indføre en ny type fast indlæg, ligesom ugens citat og ugen i perspektiv. Det bliver om lørdagen hvor jeg kommer med eksempler på gode og dårlige Facebook annoncer jeg har set, hvor jeg uddyber hvorfor.

eCPC/EPC – Din GPS til affiliate marketing
Det kan godt være svært at vide hvor langt man skal ned i CPC/klik-pris, før ens kampagne kan blive profitabel, men faktisk kan du benytte eCPC/EPC til at hjælpe dig med det. Læs hvordan i indlægget.

Sådan finder du billeder til dine fb annoncer
Billeder er alt i annoncer. Det er dem der skal fange brugernes øjne og gøre dem interesserede i dit budskab. I dette indlæg beskriver jeg hvordan du kan skaffe billeder uden at være i tvivl om de er lovlige at bruge.

All-around videoguide til Facebook annoncer
Det er ikke lige min egen video, men en af Shoemoney. Han er nok en af de største super affiliates der findes og fortæller i videoen en masse om Facebook, Facebook annoncer og hvordan du helt præcist skal gøre for at få optimal klik-rater, klik-priser og indtjening.

Liste over danske affiliate netværker
Som titlen siger er det en liste over danske affiliate netværker. Meget nyttig hvis du er ny til affiliate marketing. Jeg har ikke erfaring med alle netværker, men jeg anbefaler nogle af de jeg har erfaring med 😉

Gider du overhovedet at tjene penge?
Ugens citat. Denne gang af danske Jørn Utzon der i sin tid designede operahuset i Sydney.

Andre indlæg: