Ugen i perspektiv
Denne uges indlæg har været meget præget af det arbejde jeg laver, hvad de forskellige ting er og betyder, samt de nogle af de valg man skal træffe.

Betalt trafik vs. gratis trafik
Ved affiliate marketing, hvor du markedsfører andre firmaer eller deres produkter, kan du både arbejde næsten-gratis eller gøre som jeg, at betale dig til reklamepladser på bl.a. Facebook. Læs mere om fordele og ulemper ved de to valg i det indlæg.

Hvorfor denne blog ikke skader min forretning
Du har måske tænkt over hvorfor jeg deler ud af mine “guldkorn” her på denne blog. Det har folk faktisk spurgt om, og derfor har jeg i det indlæg beskrevet hvorfor bloggen ikke truer min indtjeningsmuligheder.

Clickbank.com – E-bøger med høj provision
Clickbank er et smart affiliate netværk der primært beskæftiger sig med e-bøger. Du kan dog også markedsføre programmer og internet services gennem dem. Mht. e-bøger har de enorm høje provisioner (ofte 50-75% af salget), så der er mange penge at tjene der, hvis man kan gøre det rigtigt.

Det bedste og værste ved at arbejde hjemmefra
At arbejde hjemmefra som selvstændig kan både være fedt og befriende, men det har også sine bagsider. I dette indlæg beskrev jeg mine erfaringer med det. Tilføj gerne dine egne i kommentarerne 🙂

Forkortelser
Det kan være utroligt rodet at finde rundt i alle forkortelserne indenfor affiliate marketing. I dette blogindlæg forsøgte jeg at komme med de betegnelser som man støder mest på i sit arbejde.

Fear Factor – Affiliate Edition
Ugens citat – denne gang kinesiske Konfutze – handler om mod. Du kan læse det ved at klikke på overskriften.

Andre indlæg: