Fuglekvidr i lange baner
Jeg er forholdsvist ny til Twitter, men jeg elsker det virkeligt! Det er en hel anden form for kommunikation end vi er vant til. Og nej, det er ikke bare en mindre udgave af Facebooks status-opdateringer. Man kan faktisk få utroligt meget ud af Twitter. Det handler bare om at komme igang.

Det får jeg ud af Twitter

Udover at selv lave diverse updates, så gør folk det der hedder at re-tweete. Altså at gen-tweet’e andres tweets (det andre har skrevet). Det gør folk som regel hvis det er noget sjovt, interessant eller brugbart. Jeg har selv stødt på profiler der har re-tweetet noget jeg har skrevet og så ved man straks at folk rent faktisk følger med i en og ikke bare er et tal på ‘followers’-listen.
Det næste kan godt være bare er mig, men jeg føler også at man får skabt sig et form for netværk. De fleste follower en tilbage når man follower dem og så bliver man en form for gruppe der i ny og næ lytter til hinanden. Det er naturligvis ikke så effektivt som alm. networking, men det er en meget nem måde at følge med overalt på. Jeg har primært tilføjet iværksættere, affiliate marketing folk samt social media folk. Udover at jeg drager nytte af de ting de deler på Twitter (ny viden/info f.eks.), så kan jeg også følge med i hvordan det går hos dem. Ofte stiller folk også spørgsmål hvor folk så svarer hinanden på kryds og tværs (dette kan alle se, medmindre man vælger at skrive privat) og det giver en rigtig fed form for interaktion og liv i modsætning til Facebook der efterhånden er lidt død.

Gode affiliate marketing twittere

Andre indlæg: