Bog
Dagens indlæg handler om en iværksætter-bog skrevet af Christine Eilvig og Kirsten Stendevad. To kvinder der har rejst rundt i USA og fundet ud af hvordan man bliver rig.. Du skal simpelthen tænke dig til det.

Sandt eller falskt?

Millionøsemetoden bliver adskillige steder gjort mere eller mindre til grin. Det skete både til et af Martin Thorborgs oplæg til Iværk & Vækst 2010, de har gjort det i Natholdet og generelt mange steder får de stor kritik. Men er der så noget om det? For kan man tænke sig rig og er det bare det der skal til? At man skal omgås rige og succesfulde mennesker, samt føle sig rigere end man egentligt er?
Jeg hørte første gang om dem på Iværk & Vækst 2009 hvor de holdte et foredrag. Millionøsemetoden lød jo vildt spændende. De bruger ordet million hvor vi alle tænker $$$$, blander det med noget feminint (hvilket i min verden også betyder mere hygge og mindre arbejde) samt ordet ‘metoden’. Det sidste gør at man ser det som en metode, et blueprint til hvordan man bliver rig. Jeg var meget tæt på, at købe bogen, men gjorde det dog ikke.
I stedet har jeg tilmeldt mig deres nyhedsbrev hvilket er hylende morsomt. Dog tror jeg de tjener rigtig godt på det, ingen tvivl om det. Men nu har de så også en masse produkter der koster helt op til 31.000 kr. Det er så også Millionøse-PAKKEN du får med.. Jep…

Men nu hvor jeg har fået deres nyhedsbrev i noget tid og læst om hvor meget de elsker at være på barsel og tjene penge ved at meditere, spise økologisk og tænke sig til det (det skriver de rent faktisk), har jeg alligevel set både gode og dårlige ting ved deres metode. Men jeg prøver at komme frem til en forholdsvist kort konklusion i stedet:

Du bliver ikke rig af at tænke korrekt

Det siger sig selv. Selvom de to kvinder påstår noget andet, så kan du ikke tænke dig til rigdom. Selvfølgelig skal du være i det rigtige mindset, så du kommer udover den danske jantelov og åh-nej-jeg-fortjener-ikke-at-blive-rig-fordi-så-er-jeg-et-egoistisk-svin-ligesom-bankdirektørerne tankegangen. Du skal ville det og du skal gøre det der skal til for at opnå dine mål. Dine tanker skal blive til handlinger. Dette beskriver de nok også i deres Business Millionøse Blueprint til kun 16.625 kr. Men let’s face it.. Det skal bare gøres. Det er ikke en rocket science. Der er ingen magisk metode, det er bare hårdt arbejde, men som regel betaler det sig også i sidste ende.
Jeg vil mene, at det er bedre at bruge sine penge på bøger der lærer en om den branche man nu vil arbejde med. Er det webshops, jamen så find en bog om det. Er det affiliate marketing, så find en god bog om det eller en om grafisk arbejde eller hvad du nu har lyst til.

Andre indlæg: