Aminos logoAminos nye tiltag
Staten har faktisk en iværksætteruddannelse som jeg gerne ville have været på, men de skoler i København (boede i København på det tidspunkt) der ifølge UG.dk udbyder den, gør eller rettere gjorde det så ikke alligevel pga. mangel på efterspørgsel fik jeg at vide. Ved ikke om de udbyder den nu, det er et år siden jeg undersøgte det.
Men nu har Martin Thorborg og Amino så oprettet en ny iværksætteruddannelse i samarbejde med NyLedige.dk og Københavns Erhvervsakademi.

Først tænkte jeg at det var et kursus, især fordi det hos NyLedige.dk kaldes et kursus, men niks, det tæller skam som en efter-uddannelse og giver hele 10 ECTS-points. De skriver også at den giver merit. Til hvad ved jeg ikke. Måske uddannelser som markedsføringsøkonom hvor man også har entrepreneurship hvis man vælger iværksætterlinien.
Uddannelsen foregår desværre kun i København. Ellers kunne jeg godt tænke mig at deltage, blot for at lære mere, netværke med ligesindede og folk som Martin Thorborg og selvfølgelig få noget PR 🙂

Fra deres hjemmeside:

Har du en iværksætter i maven? Og vil du gerne høre blandt de 10 % nystartede virksomheder, som klarer sig gennem første regnskabsår? Så kig med her på Aminos iværksætteruddannelse! Tilmeld dig kurset her: Amino iværksætteri kursus.

Dette er ikke et teorikursus, men en konkret værktøjskasse, der hjælper dig til at udleve din drøm om at blive chef i eget hus – hele vejen fra idé og markedsføring til forretning.
Du får indsigt i mange af de problemstillinger, som enhver iværksætter støder på, og du får kendskab til de typiske faldgruber, så du kan navigere sikkert i havn og opbygge en succesfuld forretning.

Andre indlæg: