Iværk & Vækst 2010 logo
Hvert år i september afholdes der en messe for iværksættere i Forum København ved navn Iværk & Vækst. Det er simpelthen så fedt. Der er tons vis af meget nyttige foredrag, spændende (og ekstremt eftertragtede) workshops, speed-networking (præcis ligesom speed-dating), Iværkstedet med gratis faglig hjælp med alt lige fra økonomi til e-handel og Social Medier og meget mere. Derudover er der naturligvis alle standene fra forskellige organisationer og virksomheder, hvor man kan gå og snuse til hvilke muligheder der er og hvordan man kan få hjælp til at komme videre med sin virksomhed.
Messen bliver holdt hvert år henover en fredag og lørdag. Dette blogindlæg er skrevet i løbet af min første dag på messen.

Jeg var også på messen sidste år før jeg startede virksomhed og det er mindst ligeså godt i år. Umiddelbart lader der til at være flere mennesker i år, hvilket kun er positivt. Standene må jeg indrømme at jeg ikke benytter mig så meget af. De fleste vil – logisk nok – bare sælge noget, og for det meste er det ikke noget jeg kan drage nytte af eller har råd til for den sags skyld. Der er indtil videre ikke nogle stande eller foredrag der handler om affiliate marketing, men når man har været på messen og ser tilbage på det hele, kan man godt drage stor nytte af alt det andet man kan lære her.

Gratis adgang til messen!

Jeg kan naturligvis ikke love at det forbliver sådan, men hvert år udsender Martin Thorborg links til fribilletter via Amino.dk’s nyhedsbrev, så hvis du vil ind gratis, så sørg for at være tilmeldt i god tid før. I år modtog jeg (og andre tilmeldte går jeg ud fra) hele to fribilletter, en til hver dag. Selvom billetter normalt kun koster 100-150 kr. stykket, er det jo rart at komme gratis ind.
Hvis du er fra Jylland behøver du ikke engang tage toget eller flyet herover. Iværk&Vækst arrangerer altid busser (så vidt jeg ved altid Herning og Århus).

Workshop om motivation

I år var jeg hurtigt nok ude og har fået en plads til en workshop om motivation. Workshoppen som egentligt ‘bare’ var et foredrag var af Mark Anthony fra Nyt Potentiale, der tilsyneladende har godt styr på motivation og hvordan man holder den oppe. Jeg vil senere inkludere det jeg lærte fra hans foredrag, i nogle af mine fremtidige blogindlæg. Nogle af hans budskaber er bl.a.:

 • DROP DEADLINES!
 • DROP MULTASKING – indfør SINGLETASKING!
 • VOLITION – hvordan du sikrer motivationen – også dagen efter du har råbt YES!
 • AFFIRMATION fører til CONFIRMATION – start med at tro på dig selv – så følger andre efter.
 • Umiddelbart virker det måske lidt intetsigende og du tænker måske endda “pshh.. som om det er noget nyt, det har jeg da hørt 100 gange før”, så bare følg med på min blog. Jeg uddyber de 4 og flere punkter i andre indlæg senere hen. Jeg er sikker på du kan få en masse nyttigt ud af det, der vil gøre dig mere produktiv med enten affiliate marketing eller sågar hvis du laver noget helt andet.

  Opsummering på iværksættermessen

  Klokken er 16.10 herude og jeg er ved at være færdig for i dag. For at opsummere på dagen, vil jeg sige at ud fra de foredrag jeg valgte at høre/opleve, var der et entydigt råd til alle os iværksættere; Find ud af hvad du kan, hvor du vil hen og hvordan du kommer derhen. Og lige det er faktisk enormt vigtigt at holde fokus på. Jeg har selv perioder, hvor jeg mister overblikket og ender med at enten lave alt for mange forskellige opgaver samtidigt eller at bruge enormt meget tid på noget jeg egentligt ikke er god til, hvor jeg egentligt burde have erhvervet mig hjælp til at komme derhen jeg gerne ville.
  Jeg har desværre ingen billeder fra messen, men der kommer vel noget online. Der gik hvertfald mange fotografer rundt på messen.

  Jeg vender helt sikkert tilbage i morgen og skriver nok også et indlæg mere 🙂
  *update* Læs også: Iværk&Vækst 2010 – dag 2

  Andre indlæg: