Iværk & vækst 2011Nogle af mine første blogindlæg her handlede om messen iværk & vækst 2010 som jeg var på. Der har været spekulation om eventet ville fortsætte fremover, da det vist ikke ligefrem er en overskudsforretning, men nu er det officielt meldt ud at det fortæstter i 2011.

Det kan man opleve på messen

På iværksættermessen mødes iværksættere, kommende iværksættere og forretningsfolk i et mekka af information, drømme, ambitioner og muligheder. Der er alt lige fra foredrag og oplæg af kendte iværksættere såsom Martin Thorborg og Mike Michalowicz (’09), personlig rådgivning fra erhvervslivet og andre iværksættere, produktive og meget lærerige workshops, stande med alt det kan hjælpe dig igang og meget meget mere. Det er virkelig et must-go for alle der har en iværksætter i maven og de sidste to år hvor jeg har været der har jeg været mere end tilfreds! Det bedste af det hele er, at arrangementet kun koster.. hvad er det? 100-150 kr. Det er jo ingenting 🙂
Dog har Amino.dk skaffet gratis adgang til deres brugere, så hvis du ikke er medlem og får deres nyhedsbrev i forvejen, så vil jeg råde dig til at melde dig til. Der kommer engang imellem noget godt.
Næste Iværk & Vækst messe bliver holdt d. 9. og 10. september 2011.
Mig på iværk & vækst 2010..... uden ansigt :)

Videoer fra messen

(klik på billedet)
Klik her for at se videoer fra Iværk & Vækst 2010

Andre indlæg: