Jeg elsker musik
Det gør de fleste jo nok. Men jeg hører stort set musik hele tiden. Også når jeg arbejder. For mit vedkommende kan det både være godt og dårligt, at lytte til musik mens jeg arbejder.

Jeg arbejder bedst med soft musik eller R&B i baggrunden

Som iværksætter der arbejder hjemmefra, kan jeg tage mig den frihed at høre al den musik jeg vil mens jeg arbejder. Og når jeg endelig skal høre musik, så fungerer det uden tvivl bedst med soft musik og R&B i baggrunden (hvertfald for mig). Jeg ender dog ofte med at lige smutte ind på youtube/itunes og sætte en anden sang på. Som regel en sang jeg lige har på hjernen og som jeg udenfor arbejdet også hører i døgndrift. Dog svækker det min produktivitet, så det bedste for mig er nu, at finde noget stille musik.
Noget andet ved musik der også kan svække min produktivitet er hvis jeg hører musik på YouTube eller via iTunes. Så bliver jeg nemlig regelmæssigt forstyrret når der kommer en sang jeg ikke lige gider at høre eller som forstyrrer. Derfor er min personlige løsning, at høre netradio – helst uden reklamer.
Der findes tonsvis af rigtig gode netradioer. Det kan en hurtig Google-søgning bevise. Jeg har ikke lige nogle favoritter at anbefale, da jeg ikke lytter til en fast station.
Men for at anbefale et eller andet, så vil jeg sige, at det nok er bedst at lytte til sange man ikke selv kan- eller har lyst til at synge med på. Det er svært at koncentrere sig om arbejde med fest-musik i baggrunden. Og sørg for at du ikke skal sidde og skifte sang hele tiden. 😉

Speaking of music – Jeg smutter til Lady Gaga koncert i Herning her i aften. 😎
(Det var lige dagens ligegyldige oplysning ;))

Spørgsmål til dig:
Lytter du til musik når du arbejder og i så fald, hvad lytter du til?
Og hvad gør du for at musikken ikke skal forstyrre dit arbejde alt for meget?

Andre indlæg: