Mange pengeSpecial price for you my friend!
Dagens blogindlæg er blot et komisk indslag. Jeg sad nemlig og surfede rundt på Amino forleden hvor jeg faldt over tråden “Hvor meget er min hjemmeside værd?”, hvor en fyr linkede til et website der oplyser hvor meget forskellige hjemmesider er værd. Og jeg blev positivt overrasket over mit resultat.

Bizinformation.org

Dette website “vurderer” hvad hjemmesider er værd, ved at se på informationer såsom besøgstal, Google rangering, Alexa rangering og andet. Ud fra disse data estimerer den så værdien af et website. I mit tilfælde er denne blog altså 742.494,87 kr. værd. Det er ikke helt dårligt, men nok heller ikke helt realistisk. Forstå mig ret, dette website er rigtig godt og fuld af meget værdifuld viden, jeg har mange besøgende og min mailing list vokser hver dag, men vil nu alligevel mene at den vurdering er lige i overkanten.

Du kan eventuelt se “rapporten” her:
=> http://bizinformation.org/dk/www.simonsiger.dk

Inden du går helt amok

Inden du går helt amok over hvor meget dit eget website er værd (hvis du altså har tjekket), vil jeg lige sige, at du nok sjældent kan regne med bizinformations informationer om værdi. Et websites værdi afhænger selvfølgelig af besøgstal, rangering, indhold og den slags, men når alt kommer til alt er værdiprisen det som websitet kan sælges for. Og denne pris er jo noget man forhandler sig frem til.. ikke et matematisk estimat 🙂 Der er jo også nogen der skal kunne tjene penge på sitet, så hvis bizinformation vurderer dit website til en halv million, men du “kun” tjener 5000 kr. månedligt, så skal du nok ikke forvente at du kan sælge sitet for en halv million 😉

Min hjemmeside værdikr 742.494,87

Andre indlæg: