Affi.io – din genvej til at finde affiliate programmer

Når man arbejder med affiliate marketing, har man løbende brug for at tilmelde sig nye affiliate programmer så man kan linke til nye produkter og virksomheder fra sine hjemmesider. Det kan dog til tider være lidt besværligt, hvis det er et bestemt affiliate program man skal finde. Ofte ser jeg folk spørge i diverse fora eller sågar skriver til mig i afmagt. Men der er heldigvis kommet et smart værktøj til at finde bestemte affiliate programmer på en nem og bekvem måde. Værktøjet hedder Affi.io.

Med Affi.io kan du søge efter bestemte affiliate programmer. Eksempelvis så jeg forleden en på Amino (dansk forum for iværksætteri) spørge hvor vedkommende kunne finde Viaplay som affiliate program. Jeg vidste det ikke top of mind, men foretog en hurtig søgning på Affi.io og kunne dernæst fortælle vedkommende at Viaplay affiliate programmet findes hos Adservice. Før i tiden har man været nødsaget til at oprette en konto hos hvert enkelt affiliate netværk (og der er mange!) og så søge hos dem hver især. Dette gør det meget nemmere!

Affi.io værktøjet er indtil videre kun en beta-version og der er langt fra alle netværk. Eksempelvis savner jeg nogle af dem jeg bruger allermest, såsom Partner-Ads, men mon ikke det kommer?

Andre indlæg: