The FB Ads Guide - Perfekt for folk der endnu ikke er eksperter!Kun lige nu..
Hvis du er fast læser, ved du nok at jeg altid anbefaler Jonathan Volks Facebook Ads Guide hvis man vil have mere viden udover min blog og mit gratis kursus. I går sendte jeg en mail ud til kursus-deltagerne, men jeg synes lige alle skal have chancen for at benytte sig af hans tilbud. Det kører dog kun et par timer endnu.

Facebook Ads Guide

Facebook Ads Guide er skrevet af super affiliate Jonathan Volk der har tjent over en million dollars på at annoncere affiliate kampagner på Facebook. Han har bl.a. skrevet denne guide om det, der tager dig med helt fra start, frem til hvordan annoncerne skal se ud og derefter hvad du kan gøre for at fordoble din profit når du har fået en profitabel kampagne op at køre.
Det er den samme bog som jeg har lært næsten alt fra (dvs. bortset fra det jeg har lært løbende efterfølgende og det jeg har lært via hans coaching forum).

Black Friday og Cyber Monday

I fredags var der i USA Black Friday. Så butikker, offline og online havde særlige udsalg og det lader til at være en tradition at man også giver ting gratis væk. Det samme gjorde Jonathan Volk med sin FB Ads Guide. Pga. den store succes og efterspørgsel, valgte JV at fortsætte dette tilbud + giveaways her i går (mandag d. 29). Så i stedet for at sælge sin bog + master’s video til de normale $116 (ca. 650 kr.), så solgte han det for kun $47 (ca. 260 kr.) i alt…. PLUS giveaways! Det er jo ingenting i forhold til hvad man hurtigt kan tjene på det, når man har læst og forstået e-bogen.

=> https://simonsiger.dk/mandag29/

Det får man med ved at benytte tilbuddet:

Facebook Ads Guide – Den guide jeg flere gange har anbefalet på min blog og som er den jeg har lært alt fra. Ligesom mit kursus tager den dig med helt fra begyndelsen, DOG er den meget mere dybdegående og fortæller også hvordan du gør dine kampagner endnu mere profitable.

Mastermind Video – Normalt tager Jonathan Volk $350 (knapt 2000 kr.) for de kurser som denne video er bygget på. Den har aldrig været givet væk gratis før og bliver det sandsynligvis ikke igen.

Gratis update af e-bogen – Udgaven du får ved købet er den oprindelige (som jeg selv har brugt og lært alt fra), men inden længe udgiver Jonathan en opdateret version som du så kan downloade uden at skulle betale igen.

Facebook affiliate offers guide – Skrevet af super affiliate og netværks-ejer Ryan Eagle. Denne guide viser dig specifikke affiliate programmer/kampagner der virker på Facebook og hvordan de skal se ud for at blive profitable.

Top fan page list / guide – En guide til fan pages og grupper og om hvordan du vælger de rette i din målretning af dine annoncer.

Keyword Targeting list – Se hvilke keywords du skal bruge på Facebook ved de forskellige nicher. Slip for at prøve dig frem.

Og mere til…!!

=> https://simonsiger.dk/mandag29/

Tilbuddet kører stadig, men i kort tid!

Eftersom der er tidsforskel på USA og Danmark, er tilbudet ikke lukket helt ned endnu selvom det er tirsdag. Så hvis du er interesseret, så kan det stadig nåes. Jeg ved dog ikke hvor længe, da der ikke er oplyst en timezone.

Klik her for at gå til tilbuddet!

Andre indlæg: