hasoffers logoJa, du læste rigtigt.
Du kan starte dit eget affiliate netværk, helt gratis! Du behøver ikke investere millioner i et nyt system, det hele er lavet for dig og faktisk til ret billige priser.

HasOffers.com

Det er virksomheden HasOffers der har udviklet en affiliate-netværk platform, som virksomheder kan bruge til at skabe deres eget affiliate netværk. Og de fleste af os har jo nok regnet ud at det som regel er en rigtig god forretning 😉 Affiliate netværker skaffer kampagner til affiliates som os og tager så en andel af indtjeningen (dog ikke den indtjening der er oplyst at vi får. Det er et beløb udover det). Hvis man så har en flok affiliates der tjener rigtig mange penge via de kampagner man har til rådighed, tjener man også selv enormt gode penge.
Faktisk så er anerkendte affiliate netværker såsom Affiliate Cash Pile og BLAM ads nogle af dem der benytter HasOffers’ system.

Skide billigt!! Og gratis den første måned

I forhold til hvad det vil koste hos diverse programmører og udviklingsvirksomheder, så er HasOffers system enormt billigt. Okay, nu ved jeg ikke præcist hvad det koster at få manuelt udviklet et affiliate-netværk system, men det er dyrt.
Man kan tilmelde sig en måneds trial-periode hvor det er helt gratis og så kan man bagefter se om man vil benytte systemet. Den efterfølgende pris starter fra $99 (530 kr.) pr. måned, hvilket jo er ingenting i forhold til hvad man kan tjene. Deres pris-typer hedder ‘Basic’, ‘Professional’ og ‘Enterprise’ som jo så har forskellige funktioner og begrænsninger. Dog vil man SAGTENS få et fuldt funktionelt affiliate-netværk op at køre via deres system. Så hvis man kunne tænke sig at tage skridtet videre i affiliate-verdenen, så er de hvertfald en god hjælp til det 😎

Klik her for at gå til HasOffers.com

Andre indlæg: