GoogleAdsense-300x125Gæsteindlæg
Dagens indlæg er skrevet af Jimmy fra WebIQ.dk – Indlægget handler om udfordringen ved at finde en umættet emne og lave et affiliate website man kan tjene kassen på.

Man hører rigtig mange gange i forbindelse med at tjene penge online, at det er umuligt at tjen gode penge på en hjemmeside, for alle ideerne er taget og brugt.
Men det er faktisk langt fra virkeligheden, for der findes stadigvæk nicher som mangler gode hjemmesider det er blot at finde dem eller skabe dem. Der er heller intet der forbyder dig at se på en niche, for at se om du kan gøre det bedre, eller lave et alternativ eller måske noget mere lokalt.
Det vil altså sige der faktisk findes 3 metoder hvor du med lidt eller meget arbejde, kan skabe dig en passiv indkomst.
Er det den alternative side du mest er til, så der det ”blot” at begynde at finde en niche som du vil arbejde med og som du har en vis interesse i. Og interessen er vigtig for at du gider gøre noget ved arbejdet der ligger i opgaven, samt for at du ikke køre træt i løbet af kort tid og det gælder for alle 3 metoder.
Jeg har selv vagt denne metode til flere af mine sider, hvor den mest succesfulde side jeg har, er Valutakurserne.dk. Siden går i alt sin simpelhed ud på at give brugerne et alternativ til de eksisterende sider, med valutakurser og valutaomregner på siderne. Så det er absolut en vej at gå.

En bedre side eller et bedre alternativ kan laves på mange måder, men igen som før afhænger det af de eksisterende sider som findes. Mange større og ældre sider har en tildens til at hvile på laurbærbladende og tro det hele går som det skal, det er i disse nicher du har muligheden for at lave en bedre side eller/og opdateret.
Et eksempel til en sådan side kan være rigtig mange af de forskellige guides som findes inden for næsten alle emner og produkter, det er ganske få af dem som interagere med brugerne det kan være din vej ind i denne niche. Det kan ske ved for eksempel en blog, eller brugerne kan skrive om deres erfaringer, de kan komme med forslag. Målet er at gør noget som andre ikke gør på deres sider, dermed også sagt noget som brugerne vil kunne bruge. Slå flere sider sammen til en side, det giver brugen mulighed for at slippe for at skulle bruge flere sider dermed spare tid.
Så det der skal til er at du:
· Gør det de andre ikke gør
· Du slår flere sider inden for den samme niche sammen
· Du giver brugerne mulighed for at komme med deres input
· Slå flere sider sammen til en

Den sidste mulighed er den hvor du udnytter din geografiske position med Google Places. Det betyder så dog også at din side skal henvende sig lokalt til indbyggerne i din by, og ikke nationalt.
Og her er den oplagte ide at lave sammenlignings sider, igen er alle muligheder åben. Sæt dig evt. ned og lav en list med ting og services hvor du bruger tid på at surfe rundt for at finde det billigste sted. For så at lave en hjemmeside, som tager sig af en sammenligning af det søgte
Da vi er ved at ramme vinteren 2011, kunne en side være en hvor du har samlet priserne på de lokale forhandlere / værksteders vinterdæk. Så er det blot at sætte priserne op overfor hinanden, alt i mens du naturligvis har Adsense reklamer eller andre reklamer på siden som giver den passive indkomst. Et forslag kunne være ”dækpriser-københavn.dk”, et domæne som faktisk er frit.
Når du finder det produkt eller andet du vil lave siden over og har uploadet den, så opretter du blot et Google Place med din adresse i byen dermed bruge den fordel. Her kan du faktisk hurtigt ende ud med at du skubber store sider ned, netop fordi Google vægter den lokale geografiske position højt. Modsat de 2 andre er dette ikke siderne hvor du vil tjene mange tusind kroner pr. side, men der er mulighed for et fornuftig indtjening hver måned.
Et eksempel på indtjeningen kan være en side jeg har haft kørende siden den 31-08-2011, den har indhentet på 1½ måned 770,10 kroner. Det er ikke meget men hvis du har et par stykker af disse sider kørende, så kan det hurtigt løbe op i en pæn sum.

Forfatter info
Jimmy har foruden Valutakurserne.dk også lidt andre hjemmesider kørende som denne pagerank checker, som også er en af de sider hvor flere funktioner er lagt sammen til en side. Men også sider som linkdatabase.dk, W3blog.dk og ikke mindst Web oplysningen. Men udviklingen er ikke det eneste han har som interesse, han arbejder også med søgemaskineoptimering af hans egne sider samt venners.

Andre indlæg: