Salgskonvertering onlineGode landing pages
Som du måske ved, er der utroligt mange måder man kan arbejde med affiliate marketing på. Én af dem er at genere målrettet trafik til en højtkonverterende landing page. Men at lave sidstnævnte er nemmere sagt end gjort, for hvor skal man starte? Det har jeg løsningen på i dagens indlæg.

Lav ikke landing pages fra bunden

Well.. du må godt. Det er bare ikke nødvendigvis “best practice”. Det er meget almindeligt at tage noget der fungerer godt, og så gøre det endnu bedre. Det samme kan lade sig gøre med landing pages til brug i affiliate marketing. Du kan nemlig købe dig til premium landing pages til beskedne priser. Med disse har du mulighed for at forbedre det eller blot modificere en smule for at det passer til din målgruppe og hurtigt komme i gang med at tjene penge.

Jeg anbefaler Themeforest

Der findes mange portaler hvor du kan købe premium landing pages. Jeg bruger selv primært Themeforest, da de har alle mulige slags landing pages og premium wordpress themes og templates. Nu om dage går jeg mest efter responsive themes, da det bliver vigtigere og vigtigere at ens affiliate side også fungerer på mobiler og tablets.

Billige responsive site templates 

Andre indlæg: