E-mailTjen kassen på nyhedsbreve!
Mange græmmes over ordet nyhedsbrev, men det jeg vil lære jer i dag, er ikke de traditionelle spam-nyhedsbreve, men en helt reelt form for nyhedsbrev som man også kan tjene rigtig gode penge på. Hvis altså bare man gør det ordentligt 😉

Aweber – Billigt, professionelt og fuld af muligheder!

aweber-logoDer findes forskellige nyhedsbrev-services/klienter på markedet. Faktisk en del. Min foretrukne er dog uden tvivl Aweber.
Første måned af Aweber koster kun $1 (5-6 kr.). Efterfølgende koster det $19 (110 kr.) pr. måned og opefter (prisen stiger først når der er mere end 500 tilmeldte). Det er meget andre ord enormt billigt! Lign. services tager også betaling ud fra hvor mange mails du sender ud, det gør Aweber ikke.
Jeg har flere nyhedsbreve, eller lists som man på engelsk kalder det (fordi newsletter/nyhedsbrev er et forkert og outdated term) på under 500 tilmeldte i alt og jeg tjener lige nu op mod 10.000 kr. om måneden på dem. Det må man sige at være profitabelt.
Det bedste og nok vigtigste ved nyhedsbreve man skal huske på, er at du som regel får flere chancer for at sælge. Det er billigere end f.eks. Facebook annoncer, fordi at du hele tiden skal betale pr. klik for dine annoncer, hvorimod når du først har fået tilladelse til at sende mails til en person, så skal du ikke betale igen. Og så længe du leverer varen (giver dem løsninger på det problem de vil have løst – kunne være vægttab), så vil de blive ved med at lytte til dig.

Det skal også lige siges, at der er intet ulovligt ved det, så længe man har tilladelse (på engelsk: double opt-in) fra folk. Jeg overvejer at lave et par videoer eller en e-bog om det her inden længe. Det tager naturligvis lige noget tid, men lad mig høre om det er noget I er interesserede i 🙂

Artikler om nyhedsbreve

Christina Klitsgaard er nyhedsbrevs-ekspert og blogger om det på Amino. Her er nogle af hendes artikler, som jeg vil anbefale dig at læse, hvis du har fået blod på tanden:
5 uha-oplevelser, du skal lade være med at ødelægge dit kommende nyhedsbrev med
Derfor skal du juble når dine læsere afmelder sig dit nyhedsbrev
9 ting, der får din fanklub til at vokse
Sådan får du dine læsere til at flå bukserne af dit nyhedsbrev

Andre indlæg: