FrustrationerSom affiliate marketer, kan det ikke undgås at man på et eller andet tidspunkt får afvist nogle annoncer. Dog er det ikke alle der ved hvordan man skal tackle en sådan situation. Mange tror at Facebook bliver sure hvis man får afvist for meget eller lign. Men sådan er det nu ikke 🙂 Hvis din(e) annonce(r) bliver afvist, er der faktisk noget du kan gøre.

Undersøg hvorfor din annonce blev afvist

Hvis dine annoncer bliver afvist, vil du modtage en mail med Facebook om at det er sket. I denne mail henviser de til nogle forskellige punkter i deres Facebook Advertising Guidelines. Jeg foreslår at du læser den. Det kan spare en meget tid, hvis man opdager at det man bliver ved med at få afvist, er fordi det slet ikke er tilladt at reklamere for på Facebook. Dog er det vigtigt at altid se på hvad de rent faktisk skriver i mailen og henviser til af punkter. Jeg har engang døjet med en række annoncer de ikke ville acceptere, hvor det viste sig at der var fejl i den URL jeg brugte.

Hvis du mener det er en fejl

Så skal du bare genoprette annoncerne igen. Man kan (forståeligt- men irriterende nok) ikke aktivere afviste annoncer, så du bliver altså nødt til at ‘create similar’ på alle de du vil have genoprettet.
Det er rigtige personer der godkender/afviser annoncer hos Facebook, så det er for det meste en fuldt ud individuel beslutning. Hvad den ene medarbejder afviser, vil den anden måske godkende. Derfor kan man sagtens genoprette og få godkendt annoncerne i anden eller tredje omgang.

Hvis de fortsætter med at afvise

Enten overtræder dine annoncer virkelig reglerne, eller også er du bare utroligt uheldig. Jeg har selv haft en episode hvor jeg på ingen måde forstod hvorfor de ikke ville godkende mine annoncer (det handlede primært om billederne i den sag), hvor jeg så skrev til dem og derefter blev de godkendt, da jeg havde genoprettet dem (igen igen igen). Dog fik jeg aldrig svar på min mail, men det var også ok. Jeg fik jo annoncerne godkendt.

Hvis du har nogle gode tips og tricks til afviste annoncer, så del dem gerne i kommentarerne 🙂

Andre indlæg: