gratis tingBoost din trafik meget nemt
Gratis markedsføring er guld værd. Både fordi du får en masse trafik ind til dit website, men også fordi det skaber kendskab til din hjemmeside, produkt eller firma. Jeg har et gyldent tip som jeg vil dele med jer i dag.

Giv noget væk gratis

I vores samfund er det efterhånden uset at der gives noget væk gratis. Ikke desto mindre er det dog en rigtig god idé. Her på min blog simonsiger.dk har jeg tidligere givet et online kursus væk helt gratis. I det lærte jeg folk om affiliate marketing via Facebook annoncering, ligesom i min e-bog. Det skabte en masse ekstra trafik og positiv omtale. Jeg fik ros på diverse blogs, hjemmesider, på amino.dk, på mail og fik generelt en masse henvendelser fra folk der enten ville takke mig for det gode indhold eller ville have konsulenthjælp. Det var virkelig en win-win situation som jeg stadig nyder godt af.

Få de store til at skrive om dig

Ved at give noget værdifuldt væk gratis, kan du få de store sider til at skrive om dig og linke ind til din side. På min anden blog www.styrpaabudget.dk har Woman og Msn.dk skrevet om bloggen helt uopfordret, hvilket har firdoblet vores trafik, både i refererende trafik, men også i search traffic fra Google – nok grundet øget PageRank og øget trust. På Styr På Budget kan folk bl.a. hente et gratis budgetark, der er meget grundigt gennemarbejdet. Fordelen for os ved at give dette væk helt gratis er, at vi får denne gratis PR, øget trafik, øget kendskab og folk kommer i gang med at lave budget stille og roligt og får efterfølgende et øget behov og ender dermed ofte med at købe vores dybdegående budgetter der kun koster 99 kr. stykket. Igen, en win-win situation.

Så kom i gang med at give noget værdifuldt væk gratis og bliv rig på det 🙂

Andre indlæg: