Få hjælp til at tjene penge
Jeg går ud fra at du læser min blog for at lære om affiliate marketing. Og du arbejder nok med affiliate marketing fordi du gerne vil tjene kassen. Hvem vil ikke det? 🙂 I den forbindelse kan det være rart at tilmelde sig et coaching-forum, så man får hjælp når det hele er gået i stå, eller man ikke lige ved hvordan profitten maksimeres. Læs her hvordan du får mest ud af et coaching-forum.

FB Ads Guide Forum

Jeg er kun medlem af ét affiliate marketing forum, hvilket er FB Ads Guide Forum. Det er super affiliate Jonathan Volk, som jeg før har nævnt, der ejer og styrer det. Der er 370 medlemmer indtil videre og vi har alle mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp af Jonathan Volk, hans crew (der har ligeså stor erfaring med affiliate marketing på Facebook) eller nogle af de andre medlemmer.
Noget af det bedste er nok, at der også er lavet en newbie-sektion og at man virkelig ikke kan stille et dumt spørgsmål derinde. Der er folk i alle niveauer, ligefra nybegyndere til folk der tjener MANGE penge allerede og blot har brug for et tip i ny og næ (såsom hvis de vil forsøge sig med en niche de ikke har erfaring med).
Forummet indeholder også en step-by-step guide, skrevet af Jonathan Volk, som tager dig med lige fra starten. Lidt ligesom mit eget gratis-kursus, dog er hans meget dybere og har flere niveauer. Mit er kun et kom-igang-kursus, hvor hans step-by-step guide også dækker hvordan man øger profitten på eksisterende kampagner og tackler såkaldt banner-blindhed (det er når folk ignorerer dine bannere).
Derudover er der også 3 case studies og der skulle gerne komme flere løbende. Men de 3 case studies dækker alt, så du kan se hvad der skal til for at tjene penge på affiliate kampagner.
Forummet kan altså stærkt anbefales. Eneste catch er bare at det koster penge og at det godt kan virke ret pricy. Omkring 370 kr. om måneden (alt efter hvad kursen står i) – men man kan vælge en prøve-periode på 14 dage for under 30 kr. På 14 dage burde man godt kunne vurdere om forummet er noget for en 😉 Dog synes jeg ikke prisen er noget problem. For det første får man hjælp til at tjene gode penge og for det andet kan man trække udgiften til forummet fra i SKAT (hvis man altså arbejde som virksomhed). Så det er egentligt hurtigt tjent ind igen 😎

Sådan får du mest ud af et coaching-forum

– Stil spørgsmål! (du får ikke hjælp uden at stille spørgsmål)
– Læs alle andre tråde (JV’s forum er fuld af værdifuld viden, sørg for at følge med)
– Netværk med folk (vi har alle hørt hvor vigtigt det er at netværke. Det kan man også gøre på et forum)
– Hjælp andre (hvis du hjælper andre, så hjælper andre nok også dig)
– Kom med ris og ros (på den måde ved forum-ejeren hvad der kan gøres bedre)

Klik her for at se Jonathan Volks video-præsentation af forummet.

Hvis du ikke lige ønsker at abonnere på et coaching-forum, så kan hans Facebook Ads Guide også stærkt anbefales. Som før sagt, bruger jeg den i mit daglige arbejde, da den dækker stort set alt der er indenfor affiliate marketing via Facebook annoncer.

Andre indlæg: