Dine links afgør om du får penge
Hvis du skal sikres at kunne registrere leads/salg fra din kampagne og at få penge fra dit netværk, så skal du sørge for at du bruger dine affiliate links helt korrekt. I dette indlæg fortæller jeg hvordan man gør det.

Affiliate links

Dit affiliate link finder du på din valgte kampagne. Der er ofte mere end et, da hvert banner og tekst-link, som netværket lægger til rådighed for dig, har sit eget link. Det er altså dit unikke link som gør at netværket kan sige “ah.. så den kunde brugte det link. Så må det være ham der der skal have penge for det”. Derfor er du yderst vigtigt at vi benytter det korrekt. Nedenstående eksempel på affiliate link er fra IQmedier.


Affiliate-linket i dette eksempel er ud fra teksten ‘URL adresse’ og er altså det link der skal sættes ind i Facebook annoncen. Husk at tjekke at linket er korrekt og at det virker (ved at selv benytte linket i din browser)

Hvis Facebook ikke vil acceptere linket

Jeg har ikke lige oplevet det med kampagner fra danske netværker (endnu), men til tider sker det, at Facebook har blokeret links fra et netværk da der i ét eksempel har været noget skummelt ved det. Det har de f.eks. gjort ved Affiliate Cash Pile’s links. Men der er en måde at omgå det på. Læs eventuelt dette blogindlæg om hvordan du løser det problem.

Andre indlæg: