Logo til Blog-GuidenNyt projekt, nyt website
Som nogle af jer måske ved eller har opdaget, har jeg startet et nyt website-projekt. Nemlig Blog-Guiden.dk. Læs hvad det går ud på og hvorfor jeg har startet det.

Få tips og tricks til WordPress

I stedet for at gå off-topic på simonsiger.dk, der handler om affiliate marketing og iværksætteri, så har jeg valgt at starte Blog-Guiden hvor der udgives indlæg om blogging, tips og trick til WordPress og guides til selve installationen af WordPress. Lige nu er der også uploadet en videoguide hvor jeg gennemgår hvordan man kan installere WordPress på under 4 minutter. Den kan du få adgang til helt gratis 🙂

Lær hvordan man tjener penge ved at blogge

På Blog-Guiden vil der også være løbende fokus på hvordan man tjener penge på at blogge. Det er nemlig en indtjeningsmulighed der ikke bør ignoreres. Selv denne blog, simonsiger.dk, har en god månedlig indtjening. Lige nu er der ingen indlæg om selve det, at tjene penge, men hvis du tilmelder dig mailing listen (og får adgang til videoguiden om installation af WordPress), skal jeg nok fortælle dig hvad der skal til.
Hvis du nu sidder og tænker “nah.. jeg gider ikke sætte mig ind i blogging. Jeg nøjes med affiliate marketing”, så synes jeg alligevel du bør overveje det. Blogging og affiliate marketing fungerer nemlig rigtig godt sammen! Så der er meget du kan lære. Og husk, at blogge er en del billigere end at betale pr. klik for en annonce.

Også på Twitter og Facebook

I forbindelsen med lanceringen af det nye website, så har jeg ligeledes oprettet en Facebook-side og en Twitter-bruger til projektet. Jeg vil anbefale jer at synes godt om/follow’e begge steder 🙂 Hvis du har en side jeg kan synes godt om eller en twitter-bruger der mangler followers, så hjælper jeg gerne tilbage 😉

Logo - Blog-guiden.dk

Andre indlæg: