Ebog om affiliate marketing og facebook annonceringEndelig nyt fra mig
Jeg er godt klar over det er 1,5 måned siden jeg sidst har opdateret bloggen og som nævnt tidligere på Twitter, beklager jeg dette meget. Jeg føler naturligvis, at jeg svigter mine læsere stort. Dog har jeg haft utroligt mange ting at se til i denne periode. Forskellige projekter, denne ebog, udvikling af firma-website samt en masse arbejde, diverse ting i privaten osv. Der har været rigtig meget 🙂 Men dette indlæg handler altså om min nye e-bog.

Mit kursus er nedlagt

Hvis du ikke allerede ved det, har jeg siden oktober måned haft et online kursus i hvordan man går i gang med at tjene penge på affiliate marketing via Facebook annoncer. Kurset fungerede over e-mail, hvor kursisterne hver anden eller tredje dag over 2 uger modtog en mail med dagens lektion. Jeg har gennem disse 9 måneder modtaget utroligt mange henvendelser fra folk der var taknemmelige for, at jeg har lavet dette kursus og jeg er rigtig glad for den store interesse. Over 400 personer har været igennem kurset.
Dog har jeg alligevel valgt at nedlægge kurset. Det skyldes primært to ting: mange af informationerne i kurset var forældede og generelt trængte indholdet til en dybdegående opdatering, samt lidt tilførelse af ekstra materiale. Derudover har jeg også modtaget en del henvendelser fra folk der ønskede kurset i en e-bog udgave i stedet. Disse ting har jeg lavet en løsning på og derfor kan du nu købe min nye e-bog ‘Affiliate Marketing på Facebook’, der er denne dybdegående opdatering plus meget mere!

Invester i e-bogen nu!

Ved at investere i min e-bog lærer du hvordan du trin-for-trin skal gøre for, at tjene penge på affiliate marketing via Facebook annoncering. Bogen er især god for de der helt eller forholdsvist nye til affiliate marketing og gerne vil hjælpes fra start til slut, eller blot ikke orker at skulle researche halvdelen af internettet i flere måneder for at lære det samme via gratis blogs.
Prisen for bogen er 99 kr. (inkl. moms) og kan købes her.

Indholdsfortegnelse

Hvad er affiliate marketing?
Udbetaling af indtægter
Affiliate kampagner
Hvad er tilladt?
Finansiering
Annoncedesign
Ekstra-materiale

=> Læs mere og køb e-bogen her.

Andre indlæg: