marketingKvalitetsindhold er som broccoli
Grøntsager hører man altid er godt for alt. Især broccoli (off-topic: som jeg er glad for) er en super-grøntsag der altid promoveres som noget der er godt for alt. Det samme gælder kvalitetsindhold på hjemmesider. Det er nemlig ikke kun godt for din placering på Google og andre søgemaskiner.

Kvalitetsindhold giver gratis markedsføring

I mit forrige blogindlæg fik jeg ikke nævnt de andre ting jeg har fået ud af, at lave kvalitetsindhold på mit website. Det giver nemlig meget mere end søgemaskineoptimering og høje placeringer på Google. Det giver bl.a. gratis markedsføring!
Jeg oplever stadig at adskillige hjemmesider vælger at promovere mig på deres egne blogs eller hjemmesider helt uden jeg har bedt dem om det. Dette sker udelukkende fordi de synes at jeg giver så meget værdi og brugbar viden væk gratis, at de gerne vil dele budskabet. Der er også et par linkkataloger der har givet mig gratis premium-link der er ekstra fremhævet, udelukkende fordi de synes min blog er så god.
Man får altså både god omtale uden at gøre noget for det, samt en masse indgående links til sin hjemmeside/blog.

Du bliver hurtigt ekspert indenfor dit felt

Når du blogger og giver det bedste du har ud til verden, kan folk hurtigt læse hvad det er du kan og du bliver derfor hurtigt anerkendt som ekspert. Jeg ved rigtig meget om facebook annoncering og affiliate marketing og derfor henvender mange sig til mig for den slags. Jeg har både min ebog, har haft et online kursus tidligere og er i gang med kommende projekter indenfor branchen. Jeg blev også kontaktet af det nu meget populære YouMe Shopping, hvor jeg i et team med andre eksperter skulle stå for affiliate delen. Det takkede jeg dog nej til i sidste ende, men det var da fedt at mærke anerkendelsen.

Andre indlæg: