you can do itHvad kræver det og kan jeg selv gøre det?
Det er noget jeg ofte bliver spurgt om. Både på nettet, men også når jeg fortæller folk in real life hvad jeg laver. Så nu har jeg lavet en liste over hvad der kræves. Både hvis man vil arbejde med Facebook annoncer og andet betalt trafik, og også hvis man blot vil lave websites. Det kræver nemlig ikke så meget, som de fleste ellers tror.

Først og fremmest

Overordnet set vil jeg sige du først skal være uafhængig af pengene. Du skal ikke være afhængig af pengene for at kunne betale regninger f.eks. Det ender blot med at du fucker det hele op fordi du bliver utålmodig og tager dumme beslutninger. Derfor er det en god idé, at have et almindeligt arbejde ved siden af til at starte med. Det burde heller ikke være noget problem. De penge du skyder ind i affiliate projekter, skal være penge du kan undvære og som du kan acceptere som tabte på forhånd, selvom målet er at tjene endnu flere.
Derudover kræver det naturligvis lidt hjerne, computer+internet, noget vilje og selvfølgelig viden om hvordan man gør (hvilket du jo læser her på min blog og i mit kursus). Det går jeg ud fra de fleste ved 😉

Hvis du vil lave affiliate websites kræver det:

  • Et webhotel (hvor dine websites kan ligge)
  • Domæner (.dk – .com – .nu osv. Det nytter ikke noget med www.minside.webbyen.dk)
  • Affiliate programmer/kampagner (finder du hos affiliate netværker)
  • Trafik til dit website (dvs. besøgende. Det kan man skaffe på mange måder)

Hvis du vil arbejde med Facebook annoncer:

  • En almindelig Facebook konto
  • En pose penge du vil investere i dine annoncer
  • Affiliate programmer/kampagner
  • Evt. egen landing page (hvor du i stedet linker til din egen hjemmeside der omtaler affiliate programmet/produktet, så brugeren bliver overbevist om at købe det. Det er dog ikke noget jeg gør så meget selv)

Der er naturligvis flere måder at tjene penge på via affiliate marketing. Hurtige forkortelser såsom CPV, PPC, Media Buying, Artikel Marketing osv. er også måder folk benytter meget. Nok mest i udlandet, men nu har jeg valgt at fokusere på de to andre 😉

Andre indlæg: