Business trusselJeg er blevet spurgt flere gange om hvorfor jeg overhovedet har denne blog og om den ikke skader mine indtjeningsmuligheder og lader andre overtage “mit” marked. De der spørger er ofte folk der enten ikke kender til affiliate marketing eller også kun ved meget lidt.

Når det kommer til min primære forretning, affiliate marketing på sociale medier, har jeg faktisk intet fast marked. Jeg ved godt at mange af jer er godt klar over det i forvejen, men nogle læsere er jo nye på området 🙂

Affiliate marketing er stort set alle markeder

Med risiko for at overdrive, siger jeg det nu alligevel; affiliate marketing er næsten alle markeder. Det er fordi vi affiliates benytter os af såkaldte affiliate programmer vi finder hos forskellige netværker. Et affiliate program er ikke et computer-program, men en kampagne for et produkt, konkurrence, nyhedsbrev eller andet, som vi så markedsfører. I mit tilfælde markedsfører jeg så på sociale medier såsom Facebook og relevante dating sites. Dvs. jeg både kan få lov til at markedsføre mobil-abonnementer, rejse-tilbud, e-bøger (indenfor alle kategorier), helse-produkter, iphone konkurrencer og meget mere. De forskellige affiliate programmer/kampagner udskiftes jævnligt hos netværkerne, så der kommer hele tiden nyt til. Det er simpelthen et uudtømmeligt marked!

Hvorfor vil jeg dele tips og tricks?

Det lyder i nogens ører måske ret plat, men jeg har altid været glad for hjælpe andre og give ud af min viden. Selvom jeg er selvstændig iværksætter og arbejder alene fra mit hjemme-kontor, foretrækker jeg at arbejde med andre. Ikke kun pga. de sociale relationer, men også fordi man netop deler sin viden med hinanden, lærer nyt og udvikler sig. At hjælpe andre til at gøre deres bedste og opnå deres drømme/mål, er mindst ligeså tilfredsstillende som at nå mine egne synes jeg. Og som nævnt i dette indlæg, er der ikke et fast marked indenfor affiliate marketing. Man kan Justin Goffselvfølgelig specialisere sig i noget bestemt, ligesom Justin Goff, som jeg sparrer med i ny og næ. Han er en super affiliate og er anerkendt som en af de bedste i health & fitness ‘kategorien’ eller hvad vi skal kalde det og er meget højt betalt for at skrive salgsbreve og den slags. Han har dog mest fokus på sit eget fitness produkt (der også er et affiliate program – via Clickbank.com) og at hjælpe folk som os med at få profitable kampagner på det op at køre. Han er sgu en cool fyr.
Udover min personlige lyst til at give viden fra mig, så har de fleste nok også opdaget at jeg har et par reklamer ude til højre for et par affiliate netværker og en e-bog. De er der både fordi, jeg vil gøre folk opmærksomme på hvilke netværker jeg personligt har gode erfaringer med, og fordi de naturligvis betaler mig hvis nogle tilmelder sig som affiliate partner (hvem ville ikke tage imod det?). E-bogen er skrevet Jonathan Volk - Super affiliateaf en anden super affiliate, Jonathan Volk, som jeg faktisk også sparrer med jævnligt. Det er en vildt god starter-guide, hvis man er ny til Facebook annoncer eller ikke har været ‘in the field’ så længe. Jeg har selv købt den og bruger den i mit daglige arbejde. Dog, hvis man hedder Simon Mørch eller er en anden med stor ekspertise indenfor Facebook annoncer, er bogen nok ikke lige så attraktiv 😉
På min blog vil jeg aldrig anbefale et netværk eller et produkt jeg ikke kan stå inde for. Det vil jo også skade mig i længden og det har jeg jo ingen interesse i. At dele min viden med folk der vil lytte, at få anerkendelse for mit arbejde og ekspertise samt at hjælpe andre med at nå deres mål indenfor dette felt er mine primære ønsker for resultatet denne blog.

Andre indlæg: