jonathan-volk-pictureHvis du er blandt dem der har læst de fleste af mine blogindlæg, så har du måske bemærket, at jeg ofte nævner super affiliate Jonathan Volk. Og det er ikke tilfældigt at det lige er ham jeg vælger at nævne, dog er det heller ikke en fangirl besættelse 😉 Læs i dette indlæg hvem han egentligt er og hvorfor jeg er så vild med ham (der skulle ikke grines der…).

Super affiliate i topklasse

Jonathan Volk er en ung fyr, der er ejer og adm. direktør for sit marketing firma, Surge Marketing. De omsætter årligt for flere millioner i salg for virksomheder via affiliate marketing forretningsmodellen. De modtager jo så en andel af hvert salg og det er efterhånden blevet til en del 😉
Jonathan startede med affiliate marketing i 2007, hvilket kun er 3 år siden. I dag er han i topklassen og bliver ofte hyret til at holde foredrag og debatter med andre super affiliates såsom Jeremy Shoemaker (shoemoney), John Chow og Zac Johnson.

Hans hemmelighed til succes

Well, selvom de fleste er overbeviste om, at der findes en hemmelig måde til at få succes, så er der det ikke. Jonathan har i stedet skrevet e-bogen FB ads Guide, der tager en med fra start til mål ($$$$). Der er ingen hemmeligheder, men blot hvad du præcist skal gøre for at tjene penge på affiliate marketing via Facebook annoncer.
Udover e-bogen har han også skabt et coaching-forum, kaldet FB ads Guide Forum hvor han, hans crew og alle medlemmerne sidder og hjælper hinanden til at overkomme udfordringer, at komme i gang med nye nicher eller at komme i gang for første gang og til at motivere og inspirere hinanden. Jeg er selv medlem og det kan stærkt anbefales. Både for coachingen, men også networking. Igen er der ingen magisk formel, men “blot” hjælp til at tjene penge på nettet.
Dog har han ét godt råd til alle dem der søger den hemmelige formel:
“Watch each and every number, use tracking, and above all else, don’t give up.”

Interviews med Jonathan Volk

Han er blevet interviewet utallige gange af de forskellige amerikanske affiliate netværk og andre virksomheder der har relation til affiliate marketing. Se et af dem nedenfor:

Klik her for at høre mere om hans e-bog
Klik her for at høre mere om hans coaching-forum

Andre indlæg: