yahoo smushit toolHastighed er vigtigt
Du synes måske et par sekunders load-tid af dit website er acceptabelt, men når det kommer til søgemaskineoptimering og Google, tæller hvert sekund. Derfor bør du være obs på at optimere dit website. Ikke kun i alm. SEO-forstand, men også load-hastigheden. Man kan altid gøre det bedre (det kan jeg også) og her er et hurtigt tip til hvordan du tackler billederne.

Brug Yahoo! Smush.It

Smush.it optimerer dine billeder ved, at fjerne unødvendige bytes fra filerne. Det er et med andre ord et “lossless” værktøj, hvilket betyder, at det optimerer billederne uden at ændre deres udseende eller visuelle kvalitet. Smush.it kører på en web-side og rapporter hvor mange bytes, der kan spares ved at optimere sidens billeder og giver mulighed for at downloade en zip-fil med de minimerede billedfiler.
Dog skal du downloade de optimerede billeder og uploade dem til din blog eller website, frem for at linke direkte fra Smush.it. Billederne ligger nemlig kun midlertidigt på deres server. Du kan vælge flere billede-filer på én gang og efterfølgende downloade en zip-fil, der indeholder de optimerede billeder. Derefter uploader du dem til din webside og erstatter dine gamle billedfiler med disse nye og optimerede filer.

=> Tjek Yahoo! Smush.it ud her.

Har du et tip til hvordan man kan forbedre load-hastigheden på sit website? Skriv i kommentarerne!

Andre indlæg: