EWA affiliate netværkEWA står for Eagle Web Assets. Jeg synes de er et af de bedste affiliate netværk i USA. Hvertfald det bedste af dem jeg har erfaring med 🙂 De har de bedste kampagner, de højeste payouts (med garanti) og den hurtigste udbetaling! De udbetaler nemlig hver eneste uge! Også til internationale affiliates.

Eagle Web Assets

Skaberne bag EWA er Ryan Eagle (der er meget kendt i branchen) og hans business-partner Harrison Gevirtz. De er begge ret unge i forhold til deres enorme succes, men de arbejder til gengæld også non-stop.
Netværket har EKSTREMT mange kampagner. Det er helt vildt. Der er alle nicher og mange forskellige kampagner med tilhørende forskellige landing pages. De har kampagner i hele verden, også Danmark! Og endnu bedre; hvis du finder kampagnen meget højere payout hos et andet netværk, så slår de deres payout og giver dig mere end de andre. Så simpelt er det.

EWA er et lukket netværk

Jep. EWA er stort set invite only. Det vil sige, at de sjældent tager imod uopfordrede ansøgninger. Man skal anbefales af affiliates der er i netværket i forvejen. Men det kan jo godt være svært hvis den person der vil ind ikke har så meget erfaring og kan bevise det. EWA vil kun have de bedste af de bedste, da de er et meget kvalitets-fokuseret netværk. I ny og næ åbner de 3-4 pladser, men dem er der jo enorm rift om.

Ugentlige guides i affiliate marketing kampagner

Som noget helt unikt udgivet EWA hver uge en række guides til nogle udvalgte offers/kampagner. Dvs. de fortæller dig hvad du skal gøre for at gøre kampagnen profitabel! Du kan her se et billede af det. Dog har jeg hvisket teksten ud, da de naturligvis ikke vil have at enhver på nettet ser disse guides. Det er jo et lukket netværk 😉
EWA guides

Sådan kommer du nemt ind i EWA

Selvom EWA er mest invite only, så er der få steder hvor man kan få direkte adgang. Det var også sådan jeg selv kom ind. Et af de steder er Jonathan Volks coaching forum. Ryan Eagle er også medlem og lukker folk ind, hvis de er medlem af coaching forummet og sender ham en ansøgning. Han tjekker det naturligvis 😉 Og hvorfor han lukker folk fra forummet ind? Fordi vi er igang med at blive coachet og lærer hvordan man helt præcis skal gøre for at tjene penge via Facebook annoncer og hvornår vi optimerer vores kampagner så både vi og affiliate netværkerne tjener flere penge. Det er EWA jo også meget interesserede i.
For lige at bevise jeg taler sandt, har jeg nedenfor vedhæftet et billede af en af Ryans indlæg:
Ryan Eagle på FB ads Forum

=> Klik her for at gå til Jonathan Volks coaching forum

Andre indlæg: