Er du en beslutningskylling? Kender du det?
Man vil gerne en masse ting og ved hvad oftest hvad der skal til for at løse de givne opgaver, men man får bare ikke lettet røven og gjort det. Det kan både være dovenskab, mangel på motivation og andet. Men især når man ved hvad der er det rigtige og bare ikke gør det, så er man altså lidt af en kylling.
Iværksætteri og ikke mindst affiliate marketing handler i høj grad om mod. Hvis du ikke er modig nok til at satse på dit projekt og/eller din idé, så kommer du bare ingen vegne.

Jeg er på ingen måde hellig på den front

Især i opstartsfasen var jeg meget tøvende. Primært fordi at der kræves en vis kapital at lege med, når man arbejder med affiliate marketing på den måde jeg gør (betalt trafik). Men der er kun én vej hvis man vil frem og det er frem! Man kan læse på lektien i evigheder og gøre sig teoretisk klog på det hele, men resultater kræver praksis kunnen og erfaring, så kom i gang!
Jeg gør det ikke altid, men alternativt kan man lægge planer for ens affiliate projekter og på den måde gøre dem mere overskuelige og gennemskuelige. Eftersom kapitalen/pengene er den største tilbageholdelsesfaktor for mit og de fleste andres vedkommende, så er det rigtig rart at lægge en økonomisk plan for projektet. Hvordan vil du spendere pengene? Hvor mange og hvornår? Hvor mange klik kan hver af dine annoncer få, hvis de koster så og så meget. Bare gør hvad der fungerer bedst for dig og som giver dig det bedste overblik, så kan det være du har nemmere ved at komme udover dine handlings-barrierer.

Andre indlæg: